Anasayfa /  Foto Galeri

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 haftalık burç yorumları

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. 

Haftalık Burç Yorumları: 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları  Astroloji

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İkizler Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yengeç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Aslan Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Başak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Terazi Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Akrep Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Yay Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Oğlak Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Kova Burcu çin Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Balık Burcu, için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Görevlerinizi tamamlamak için bu hafta daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Gecikmeler meydana gelebilir, bu da sizi sıkıntıya sokabilir. Sonuç olarak, bazı görevleriniz engellenebilir. Sinirli veya inatçı olmayın. Daha iyi uyumu teşvik etmek için işyerindeki davranışınızı ayarlamak için çaba gösterin.

Annenizin rahatsızlık nedeniyle yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Aynı ailenin üyeleri arasındaki anlaşmazlıklar da bu haftanın olasılıkları arasında. Bu durumda en iyi hareket tarzı, aile üyelerinizle tartışmaktan kaçınmaktır. Rakiplerinizin itibarınıza zarar verme amaçlı olabilecek girişimlerine karşı dikkatli olun. Mahkeme masrafları söz konusu olabilir.

Bu hafta başında da Merkür’ün Boğa burcuna geçişi yatırımlardan güzel haber alabileceğinizi işaret ediyor. Uzun süredir uğraş verdiğiniz bir konu ile ilgili sevindirici sonuçlar elde edebilirsiniz. Maddi konular ön plana çıkıyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin.

Hafta sonunda Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları | 11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022

Boğa Burcu için Haftalık Burç Yorumları aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

İşyerinde iş arkadaşlarınızla ve amirlerinizle iyi geçineceğiniz bir hafta. Bu, profesyonel çabalarınızda size yardımcı olacaktır. Açıkça konuşma yeteneğiniz nedeniyle terfi edebilirsiniz. Ayrıca, geçmişte askıya alınan herhangi bir çalışmanın meyvelerini toplamanız olasıdır. Eski fikirlerin yeniden canlanması için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Hafta ortası sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. İş insanlarının başarısı, genişleme modunda oldukları sürece devam edecek. Ayrıca ülke dışında yatırım düşünenler için uygun bir zaman. Ailenizin baba tarafı size maddi destek sağlayacak. İşle ilgili tüm seyahatleriniz başarılı olacak.

Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuzda seyahatine başlaması, kişisel konuları ön plana çıkarıyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir. Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin. Tempolu bir süreçtesiniz ve kariyerde, yeni düzene ayak uydurmaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız işler çevreniz tarafından övgü ve takdir toplayacak. Başkalarından aldığınız bu enerjiyle de kendinize daha çok özen gösteriyorsunuz. Kendinizi geliştirmek için uğraş verebilir, evinizi düzenlemeye gidebilir, spora başlayabilirsiniz.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz ve bunları evden de yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.