Anasayfa /  Foto Galeri

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bir çok kent için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Ekim Cuma günü için hava durumu tahminlerini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgelerde etkili olması beklenen sağanak yağışlar için bir çok il için uyarı yaptı. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hangi illerde yağış bekleniyor? Hafta sonu hava nasıl olacak İşte il il 14 Ekim 2022 cuma hava durumu tahminleri...

Hafta sonu hava nasıl olacak?  Meteoroloji'den bir çok kent için kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahmini yayınladı. Rapora göre İstanbul, 15 Ekim Cumartesi gününden itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor.

İşte detaylar...

Hafta sonu hava nasıl olacak?  Meteoroloji'den bir çok kent için kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz,İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Niğde, Kayseri, Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak?  Meteoroloji'den bir çok kent için kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak?  Meteoroloji'den bir çok kent için kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 4

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın Marmara'da kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.