Anasayfa /  Foto Galeri

Hackerlar polis telsizine sızdı ! Utanç verici...

George Floyd'un polis tarafından öldürülmesiyle başlayan protesto dalgasında ünlü hacker grubu sahneye çıktı, ABD polis telsizinde çalan şarkıyı konuşuyor. Washington'daki gösterilere, Demokratların başkan aday adayı Elizabeth Warren'ın da katıldığı ortaya çıktı.

Hackerlar polis telsizine sızdı ! Utanç verici... - Sayfa 1

George Floyd'un polis tarafından öldürülmesiyle fay hatları yerinden oynayan ABD dünya tarafından saniye saniye izleniyor. Ünlü hacker grubunun polis telsizine sızmasıyla ortaya çıkan utanç verici anların kayıtları paylaşıldı.

Hackerlar polis telsizine sızdı ! Utanç verici... - Sayfa 2

Seattle, Washington 

ABD'yi alt üst eden protestolarda sekizinci gün geride kalırken, sokağa çıkma yasaklarına rağmen New York, Washington, Los Angeles, Seattle, Sacramento ve Houston gibi kentlerde gösteriler vardı.

Hackerlar polis telsizine sızdı ! Utanç verici... - Sayfa 3

St. Paul, Minnesota 

Protestolarda Başkan Donald Trump'ın göreve çağırdığı Ulusal Muhafız birlikleri ve polislerin göstericilerle dayanışma için diz çöktüğü görüldü. Bu kentler arasında Detroit, Los Angeles, Aurora, New Orleans ve New York var. Los Angeles'ta polislerden biri biber gazından gözü yanan bir göstericiye yardım etti.

Hackerlar polis telsizine sızdı ! Utanç verici... - Sayfa 4

Los Angeles, California 

Los Angeles'ta göstericilerin, askerin diz çökmesi için tezahürat yapmasına, Ulusal Muhafızlar olumlu karşılık verdi. Göstericiler, askerlerden yürüyerek kendilerine destek vermesini de istedi ancak askerler sabit durmak zorunda olduklarını belirterek bu isteği geri çevirdi. Iowa, Georgia ve Atlanta'dan da benzer görüntüler geldi.