Anasayfa /  Yaşam

Üzerine atlayan köpeklerden canını zor kurtardı

Tekirdağ Malkara’da oturan bir vatandaş, başıboş gezen köpeklerin saldırganlığı nedeniyle rahatsızlık yaşadıklarını dile getirdi.Malkara ilçesinin Hacıevhat Mahallesinde Baş Aza görevini yürüten Ahmet Sert, Harman Sokakta başı boş...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 12:32

Tekirdağ Malkara’da oturan bir vatandaş, başıboş gezen köpeklerin saldırganlığı nedeniyle rahatsızlık yaşadıklarını dile getirdi.

Malkara ilçesinin Hacıevhat Mahallesinde Baş Aza görevini yürüten Ahmet Sert, Harman Sokakta başı boş gezen köpeklerin kendisine saldırdığını, cebinden çıkardığı anahtar ve sopayla korunarak canını zor kurtardığını belirtti. Soluğu belediyede aldığını söyleyen Ahmet Sert, yetkililerden önlem alınması için başvuru yaptığını ifade etti.

Yaşadığı olayı anlatan Ahmet Sert, “Harman Sokakta önüme çıkan 3 köpek, bana saldırdı. Yerden sopayı alıp, cebimdeki anahtarları fırlatarak canımı zor kurtardım. Sabah ve akşam yola çıktığımda bana köpekler saldırıyor, İki gündür kahvehaneyi açmaya sopayla gidiyorum. Yetkililerden ricam, bu işe bir çözüm bulsunlar, ilgilenen yoksa eğer üst mercilere kadar gideceğim” diye konuştu.

Yorumlar