Anasayfa /  Yaşam

Kütahya’da ’Bağımsızlığa giden yolda 10 bin gencimizle buluşuyoruz’ projesi

Şaphane Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayati Demirci, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen “Kocatepe’den Dumlupınar-Zafertepe’ye Bağımsızlığa giden yolda 10 bin gencimizle buluşuyoruz’’ Projesi hakkında açıklamalarda...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 10:46

Şaphane Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayati Demirci, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen “Kocatepe’den Dumlupınar-Zafertepe’ye Bağımsızlığa giden yolda 10 bin gencimizle buluşuyoruz’’ Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Hayati Demirci, ’’Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Başkomutanlık Meydan Muhaberesi coşkusunun yaşanacağı Dumlupınar Şehitliği ve Zafertepe Zafer Anıtında düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmak isteyen gençlerimiz için ilçemizden ücretsiz otobüs kaldırılacak olup, 14 - 29 yaş arası gençlerimizi 25 Ağustos 2017 cuma gününe kadar Şaphane Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne başvurmalarını bekliyoruz’’ diye konuştu.

Demirci, proje kapsamında kutlamalara katılacak gençlerin ulaşım, yiyecek ve benzeri ihtiyaçlarının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacağını söyledi.(YD-EFE)

Yorumlar