Anasayfa /  Foto Galeri

Güzelliğiyle büyüleyen bu adada tek bir ailenin yaşamasına izin veriliyor

Karadeniz'de güzelliği ile büyüleyen adada sadece bir ailenin yaşamasına izin veriliyor. Uzun yıllar boyunca deniz fenerinden sorumlu memur olarak görev yapan babalarından devraldıkları adada yaşayan Işık ailesi, 52 dönümlük adada balık avlayıp sebze meyve toplayarak huzur buluyor.

Güzelliğiyle büyüleyen bu adada tek bir ailenin yaşamasına izin veriliyor - Sayfa 1

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi açıklarında Karadeniz’in mavi sularının ortasında güzelliği ile büyüyen Kefken Adası’nda sadece bir ailenin yaşamasına izin veriliyor.

Güzelliğiyle büyüleyen bu adada tek bir ailenin yaşamasına izin veriliyor - Sayfa 2

Uzun yıllar boyunca deniz fenerinden sorumlu memur olarak görev yapan babalarından devraldıkları adada yaşayan Işık ailesi, güzelliği ile kıskandıran adadan ayrılamıyor.

Güzelliğiyle büyüleyen bu adada tek bir ailenin yaşamasına izin veriliyor - Sayfa 3

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Cebeci açıklarında bulunan ve Karadeniz’deki iki adadan birisi olan Kefken Adası güzelliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Güzelliğiyle büyüleyen bu adada tek bir ailenin yaşamasına izin veriliyor - Sayfa 4

Karadeniz’in mavi suları arasında bulunan adada yalnızca bir aile yaşıyor. Defne ağaçları ile kaplı olan ve bir kısmı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait olan adada ailesi ile birlikte yaşayan Mustafa Işık’ın babası uzun yıllar adada gemilere yol gösteren deniz fenerinde görev yaptı.