Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Güzel Günler'in Mihran'ı Burak Dakak kimdir? Burak Dakak nereli ve kaç yaşında?

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler bu akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide, Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Yıldıray Şahinler gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Vatandaşlar tarafından oyuncuların merak edilmeye başlanması üzerine Burak Dakak'da merak edilenler arasındaydı. Peki Güzel Günler'in Mihran'ı Burak Dakak kimdir? Burak Dakak nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2022 23:24

Show Tv'nin yeni sezonda heyecanla beklenen dizisi Güzel Günler, bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın oturduğu dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alıyor. Dizide Mihran karakterine ise sevilen oyuncu Burak Dakak hayat veriyor. Burak Dakak kimdir? Burak Dakak nereli? Burak Dakak oynadığı diziler?

Güzel Günler Mihran kimdir?

Peri masalının, masala inanmayan Vanlı kahramanı. Selma ile birkaç gün arayla doğmuş. Mücevher ustası. Üniversiteyi İstanbul'da okumuş. Yakışıklılık Allah vergisi ama çalışkanlık Mihran'a biraz da hayatın dayattığı bir şey. Babasını erken yaşta kaybetmiş. Annesine, teyzelerine, hatta bir türlü işleri tutturamayan kuzenine bile Mihran bakmış. Hala da arkasını topluyor ailenin. Kılığı kıyafeti, ütüsü, parfümü, duruşu, yürüyüşü, sesinin tonu…. Salon adamı Mihran. Hep başarmış. Düşmeyi, başarısızlığı bilmiyor. Dahası bundan deli gibi korkuyor. Selma'nın sarsaklığı, hayata bodoslama dalması Mihran'ı da etkileyecek. İlk kez kaybetmeyi göze alacak ve Selma'yla hiç hesapta olmayan bir maceraya girecek.

Burak Dakak kimdir?

1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen 24 yaşındaki Burak Dakak, Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. 2008 yılında küçük oyuncu olarak yer aldığı Doğruluk Ekseni dizisi ile kariyerine ilk adımını atmıştır.

2009 yılında Ezel dizisinde oynadığı karakter ile dikkatleri üzerinde toplayan Dakak, sonra sırasıyla 2009 Geniş Aile, 2011 Kolej günlüğü, 2012 Son, 2014 Benim Adım Gültepe, 2016 Mutheşem Yüzyıl Kösem, 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz projelerinde boy göstermiştir. Burak Dakak şimdilerde ise Gülperi'de Hasan karakterini canlandırmaktadır.

Boyu 1.74 metre kilosu 67 kg olan Burak Dadak'ın burcu ikizler'dir.

Etiketler burak dakak
Yorumlar