Anasayfa /  Medya /  Dizi

Güvercin Dizisi Oyuncuları | Güvercin Dizisi Konusu

Güvercin Dizisinin ilk fragmanı yayınlanacağı Star TV' de yayınlandı. Senaryosunu Hayat Bilgisi dizisinde de senarist olarak görev alan Halil Özer’in yazacağı Güvercin dizisinin çekimlerine 12 ekim 2019 pazar günü Gaziantep’te başladı.

Abone ol
Abone ol 26 Ekim 2019 01:00

Güvercin Dizisi Oyuncuları | Güvercin Dizisi Konusu

Güvercin dizisinin yapımcısı Pastel film Star Tv ile dizinin yayın haklarını konusunda anlaştı. Güvercin dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken dizide umutsuz bir aşk hikayesini anlatılacak.

Güvercin Dizisinin ilk fragmanı yayınlanacağı Star TV' de yayınlandı. Senaryosunu Hayat Bilgisi dizisinde de senarist olarak görev alan Halil Özer’in yazacağı Güvercin dizisinin çekimlerine 12 ekim 2019 pazar günü Gaziantep’te başladı. Bakalım Güvercin dizisinin sadece ilk bölümü yoksa büyük bir kısmı mı Antep’te çekilecek bekleyip göreceğiz.

Güvercin Dizisi Konusu

Güvercin dizisinde Zeugma’nın gizemli çingene kızı hikayesi anlatılacak. Güvercin dizisinde birbirine aşık farklı hayatlar yaşayan Zülüf ve Kenan’ın her ne kadar umutsuz ve imkansız bir aşk gibi görünse ümidini kaybetmedikleri kavuşma hikayeleri anlatılacak.

Güvercin Dizisi Oyuncuları

Mehmet Ali Nuroğlu (Kenan)

Mehmet Ali Nuroğlu Güvercin dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Vedat Sayar karakteri ile çok sevilen Mehmet Ali Nuroğlu Çukur dizisinin de yeni kötü karakteri oldu. Mehmet Ali Nuroğlu Çukur dizisinde Timsah Celil olarak yer alacak. Mehmet Ali Nuroğlu 40 yaşındadır ve İstanbul doğumludur.

Almila Ada (Zülüf)

Almila Ada 4 Ağustos 1994 de İstanbul da doğmuştur. 25 yaşında olan Almila Ada Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bale  bölümü mezunudur. İyi bir sporcu olan Almila Ada oyuncuktan önce düzgün fiziği ile ünlü markaların modeli olarak çalışmıştır. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile oyunculuğa başlayan Almila Ada kendi şansını kendi yaratanlardan. Kaderimin Yazıldığı Gün  seçmelerinde kendini gösteren Almila Ada 2017 de ise Kırgın Çiçekler dizisinde yer almış  ve çok beğenilmiştir. 2017 de ise Adı Efsane dizisinde Melis karakteri ile yer almıştır.  rAlmila Ada son olarak 2018 de Bir Deli Rüzgar dizisinde Melike’nin gençliği olarak izleyicisi karşısına çıkmıştır. Her ne kadar Bir Deli Rüzgar dizisi tutmasa da Almila Ada bu dizi ile çok sevilmiş ve kazanmıştır.

Nursel Köse (Kevsa)

Nursel Köse denilince akıllara Avlu dizisinde hayat verdiği Kudret karakteri gelmektedir. Aslında izleyici Nursel Köse’yi Paramparça dizisinde hayat verdiği Keriman karakteri ile yakından tanımıştı; ama Kudret karakteri galiba Keriman karakterini bastırdı. 1961 de Malatya’da doğan Nursel Köse daha 17 yaşındayken üniversite eğitimi için Almanya’ya gitmiştir. Köln Üniversitesinde Mimarlık eğitimlerini tamamlayan Nursel Köse aslında tiyatroyu en çok Almanya’da çok sevdi. Eğitimi sırasında oyunlarda yer alan Nursel Köse oyunculuğa olan yeteneğini böylece fark etti. Mimarlık yaparken bir anda kendini tiyatroya adadı ve kurduğu tiyatro topluluğu ile bir çok ülkede Almanca olarak sahnelere çıktı. İlk olarak Türkiye’de Kavak Yelleri dizisinde Nur karakteri ile yer alan Nursel Köse daha sonra Kartallar Yüksek Uçar dizisinde Mebrure olarak hep aykırı kadınların temsilcisi oldu. 2014 yani Paramparça’ya gelene kadar bir çok sinema filminde de oynayan Nursel Köse özellikle Kötü Yol dizisinde ki Bedia karakteri ile Paramparça yapımcısının sonra da Paramparça dizisi ile tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeyi başardı.

Menderes Samancılar (Bedir)

Menderes Samancılar 1954 Adana doğumludur ve 65 yaşının içindedir. Fotoromanlar ile oyunculuğa başlayan Menderes Samancılar bir çok sinema filminde yer alsa da Asmalı Konak dizisi Menderes Samancılar’ın ekranlarda tanınmasına büyük katkı sağlamıştır. 2014 de Urfalıyım Ezelden dizisinde yer alan Menderes Samancılar son olarak Çukur dizisi oyuncu kadrosuna konuk oyuncu olarak Mahsun’un babası Kadir rolü ile girmiştir.

En son Poyraz Karayel dizisinde yer alan Burçin Terzioğlu ile en son Muhteşem İkili dizisinde yer alan İbrahim Çelikkol’un Güvercin dizisinde başrol oynayacağı medyada yüksek sesle dillendiriliyor. Daha önce Gizem Karaca ve Seçkin Özdemir’e teklif götürdüğü ancak bu ikili ile anlaşılamadığı gelen bilgiler arasında. Bakalım Burçin Terzioğlu  ve İbrahim Çelikkol ikilisi partner olmayı kabul edecek mi bekleyip göreceğiz.

Eslem Akar (Nefise)

23 Mart 1998 de İstanbul’da doğan Eslem Akar 21 yaşındadır. Bahçeşehir Üniversitesinde Mimarlık eğitimi alan Eslem Akar  4N1K dizisinde hayat verdiği Yelda karakteri ile tanınmıştır.  İlk olarak Trt 1 de yayınlanan Sende Gitme dizisi ile ekran karşısına çıkan güzel oyuncu Avlu dizisinde hayat verdiği Ecem olarak çok sevilmiştir. Eslem Akar son olarak Tek Yürek dizisinde yer almış ve Deniz karakterine hayat vermiştir.

Güvercin dizisinde Nefise güzeller güzeli ve hayat dolu bir kızdır.  

Dilan Telkök (Betül)

Dilan Telkök 16 Eylül 1995 de Sakarya’da doğmuştur. İlk olarak Evlat Kokusu dizisi ile ismini duyuran güzel oyuncu 2019 yılı itibari ile 24 yaşındadır. Belçika da uzun yıllar yaşayan Dilan Telkök Sakarya’da Alman Dili ve Edebiyatı eğitimini almıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile oyunculuğa başlayan Dilan Telkök 2017 de Nerdesin Birader dizisinde yer almış ama dizi tutmamıştır. Dilan Telkök son olarak Halka dizisinde İrem karakteri ile yer almış ve dizi tutmasa da Dilan Telkök büyük beğeni toplamıştır.

Devrim Saltoğlu (Celil)

Devrim Saltoğlu 30 Haziran 1973 Trabzon doğumludur. Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı mezunu olan Devrim Saltoğlu oyuncu olmaya karar verince Anadolu Üniversitesinde de tiyatro eğitimi almıştır. Uzun süre Sadri Alışık Tiyatrosu’nda oyuncu olarak görev almıştır. Son olarak 2015 yapımı Bedel dizisinde Ferhat karakteri ile yer almıştır. Sıla ve Asmalı Konak yer aldığı önemli dizilerdendir. Özelikle Asmalı Konak da hayat verdiği Seyhan Karadağ ile çok tanınmıştır.

Toprak Sağlam (Emel)

Toprak Sağlam 9 Ekim 1985 İstanbul doğumludur ve 34 yaşındadır. .Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri alan Toprak Sağlam aslında halk dansı sanatçısıdır. Gökten Üç Elma Düştü filmi ile umut veren genç oyuncu ödülünü aldı. 2015 de meşhur Delibal filminde yer aldı ve Filiz karakterine haayat verdi. Toprak Sağlam’ın asıl yükselişi ise Bodrum masalı ve Kara Ekmek dizileri ile oldu. Son olarak Toprak Sağlam 2018 de Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde oynasa da dizi tutmadı.

Toprak Sağlam son zamanda çıkardığı single ile de sesinin ne kadar güzel olduğunu ispat etti.

Genco Özak (Ökkeş)

Kocamın Ailesi dizisine hayat verdiği Can karakteri ile tanınan Genco ÖZAK’ı 22 Kasım 1986 İstanbul doğumludur ve 33 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro ve oyunculuk bölümü mezunu olan Genco ÖZAK’ı Çalgı Çengi filmi ile de yapımcıların dikkatini çekmiştir. 1,84 boyunda ve 79 kg olan Genco Özak Vatanım Sensin dizisinde Mehmet karakterine hayat vermesi ile büyük bir üne kavuşmuştur. Genco Özak son olarak Söz dizisinde Kopuk karakterine hayat vermiş ve milyonlarca kişilik bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

Bülent Bilgiç (Vilayet Mustafa)

Bülent Bilgiç 16 Kasım 1952 İstanbul doüğumludur. İlk olarak Çiçek Taksi dizisi ile 1995 de izleyici karşısına çıkan Toprak Sağlam daha sorna Berivan ve Vazgeç Gönlüm gibi dizilerde yer almıştır. Son olarak 2011 de Farklı Desenler dizisinde Ayhan ve 2009 da Kavak Yelleri Poyraz karakteirne hayat vermiştir.

Tolga Pancaroğlu (Erdem)

Tolga Pancaroğlu 1991 İstanbul doğumludur ve 28 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Önce Behzet Ç dizisi ile meşhur olsa da Baba Candır dizis ile büyük bir beğeni toplamıştır. Baba Candır dizisinde hayat verdiği Egemen karakteri çok sevilmiştir.

Osman ALBAYRAK (Kasım)

18 Ekim 1977 de İzmit’de dünyaya gelen Osman Albayrak 2002 yılında Ankara Üniversitesinde Tiyatro eğitimi almıştır. İyi bir tiyatrocu olan Osman Albayrak ilk olarak televizyona Serseri dizisi ile dahi olmuştır. Son dönemde Yeter dizisinde ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde yer almıştır. Edho’da hayat verdiği Serkan karakteri ile çok sevilmiştir.

Işıl Dayıoğlu (Mesude)

Işıl Dayıoğlu 1963 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar bölümü mezunudur. İlk olarak Aliye dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra Evli ve Öfkeli ve Cesur ve Güzel gibi dizilerde yer almıştır. Işıl Dayıoğlu son olarak Yasak Elma dizisinde Tülin karakteri ile yer almıştır.

Gözde Fidan (Nimet)

Haziran 1991 İzmir doğumlu olan Gözde Fidan ilk olarak Yalan Dünya dizisi ile oyunculuğa çocuk oyuncu olarak başlamıştır. son olarak Cinnia : Ifritin Diyeti filminde Mehadeş karkateri ile yer almıştır. İyi bir tiyatrocudur. Gözde Fidan Güvercin dizisinde Nimet isimli sevilen bir kıza hayat verecektir. Gözde Fidan 28 yaşındadır.

İdil Memi (Güldane)

İdil Memi daha önce hiç bir dizi de yer almadı. İlk dizisi Zeugma’nın hikayesinin anlatılacağı Güvercin dizisi olacak. İdil Memi Güvercin dizisinde Güldane isimli Antepli bir kıza hayat verecek. Menajeri ise Esra Akkoyunlu’dur.

Sabri Memi (Battal)

Sabri Memi Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri almuştır. Daha önce Arka Sokaklar İnadına Aşk Bulutların Ötesi gibi dizilerde yer almıştır. Son olarak Ertuğrul 1890 filminde oynayan Sabri Memei Esra Akkoyunlu menajerlik ile çalışmaktadır.

Enver Akbaş (İbrahim)

1986 Ankara doğumlu olan Enver akbaş ilk olarak 2008 de Adanalı dizisinde yer almıştır. Enver Akbaş uzun yıllar sütçü olarak çalışsa da daha sonra 18 estetik ameliyatı geçirmiş ve tipini değiştirmiştir. Son olarak Siyah İnci dizisinde yer almıştır. Deniz Yıldızı dizisinde Cumaali karakterine hayat vermiştir.

Berke Üsdiken (Müslüm)

Berke Üsdiken başarılı ve genç bir tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü öğrencisidir. Son olarak Don Kişot’um Ben tiyatro oyununda yer almıştır. Berke Üsdiken ilk olarak Güvercin dizisinde hayat vereceği Müslüm karakteri ile televizyonda yer alacak. 

Gülen Karaman (Zeliha)

Gülen Karaman 1962 doğumludur ve 57 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan Gülen Karaman bir çok projede Nebahat Çehre’nin seslendirmesini yapması ile tanındı. Kavak Yelleri dizisinde Leman karakterini oynamıl ve oyunculukta da başarısını ispat etmiştir.

Güvercin Dizisi Tanıtım Fragmanı

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar