Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Günlerdir konuşulan Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı nedir? Derya Yalçınkaya olayı kimdir?

Müge Anlı'da Derya'nın eşiyle arasında geçen mesajlaşmalar ortaya çıkınca Müge Anlı dahil hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler şok geçirmişti. Peki, Derya Yalçınkaya kimdir? Müge Anlı Derya olayı nedir?

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2022 19:28

Müge Anlı'da Derya Yalçınkaya’nın mesajlarının ifşa olması programı takip edenleri şaşkına uğrattı. Peki, Derya Yalçınkaya kimdir, Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı nedir?

Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı nedir, Derya Yalçınkaya kimdir?

Müge Anlı'nın programında cinayete kurban giden 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya'nın ailesi oğullarının evliliği boyunca aldatıldığını, babalarının da gelinlerinin görüştüğü kişiyle kavga ederek cezaevine girdiğini söyledi. Oğullarının bir düşmanının olmadığını belirten aile, eski gelinlerini suçladı. 

Eski eş Derya ise anlattıklarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı.

Eski eşinin kendisinden çoklu ilişki istediğini ifade eden genç kadın, "Ben evlendiğimden beri, kendini tatmin etmek için benimle aynı odada 'Şunu da mı getirsek, şöyle mi yapsak gibi ilişkinin şeylerini anlatıyordu" dedi.

Programda Derya'nın, eski eşine attığı "ihanet yazışmalarını" gösteren sunucu Müge Anlı, "Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim. Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?" demişti.

Mesajlara açıklık getirmek istediğini söyleyen Derya, "Söyleyemedim ama artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim'in bana bu mesajları ayrıntısıyla yazdırmasının amacı kendisini tatmin etmesi aslında" dedi.

Etiketler derya yalçınkaya
Yorumlar