Anasayfa /  Foto Galeri

Gündeme bomba gibi düşen anket! İşte Türkiye'nin en güvenilir,en beğenilen lideri

Korona virüs salgını nedeniyle ekonomide yaşanan dalgalanma tüm hızı ile devam ederken yaşanan süreç anket şirketleri tarafından da yakından takip ediliyor. Özellikle de son seçim anketleri ve partilerin oy oranları yakından takip edilirken Optimar Araştırma Şirketi Türkiye'nin en güvenilir ve en beğenilen lideri anketi verilerini kamuoyu ile paylaştı.

Gündeme bomba gibi düşen anket! İşte Türkiye'nin en güvenilir,en beğenilen lideri - Sayfa 1

Türkiye'de erken seçim tartışmaları gündemdeyken seçmenin nabzını tutan Optimar Araştırma, Türkiye'nin Nabzı Kasım 2020 anketini gerçekleştirdi.

Gündeme bomba gibi düşen anket! İşte Türkiye'nin en güvenilir,en beğenilen lideri - Sayfa 2

Optimar Araştırma, kasım ayı anketinde "Türkiye’nin sorunlarını hangi parti çözer" sorusunu ankete katılan seçmenlere yöneltti.

Gündeme bomba gibi düşen anket! İşte Türkiye'nin en güvenilir,en beğenilen lideri - Sayfa 3

TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI HANGİ PARTİ ÇÖZER, EN BEĞENİLEN LİDER KİM? İŞTE PARTİLERİN SON OY ORANLARI

Optimar Araştırma Şirketi tarafından yapılan son anket sonuçlarını değerlendiren Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi "Optimar araştırma şirketinin kasım ayı anketinde 'Türkiye'nin sorunlarını hangi parti çözer' diye bir bölüm var. 18 yıllık iktidara rağmen halkın yüzde 33.3'ü 'AK Parti çözer' diyor. CHP, İYİ Parti, HDP, DEVA, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'ni topladığınızda ise yüzde 32.1 ediyor. Yani muhalefetin tamamı bir AK Parti etmiyor.

Gündeme bomba gibi düşen anket! İşte Türkiye'nin en güvenilir,en beğenilen lideri - Sayfa 4

Yine 'En beğendiğiniz lider' diye sorulduğunda da halkımız yüzde 34.5'le Erdoğan'ı ilk sıraya yerleştiriyor. Muhalefet liderleriyle Erdoğan arasındaki fark ne kadar? Halkımızın yüzde 5.3'ü 'Türkiye'nin sorunlarını Meral Akşener çözer' demiş. 'Kılıçdaroğlu çözer' diyenlerin oranı ise 3.5. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 10 katı, Akşener'in 7 katı bir güvene sahip" diyere elde edilen verileri açıkladı.