Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Murat Özdemir'in tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı - video izle

Sosyal medya hesabından papağana yaptığı işkence videosunu paylaştıktan sonra büyük tepki gören ve gözaltına alındıktan sonra 21 gün akıl hastanesinde yatırılması kararı verilen Murat Özdemir'in tepki çekecek yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 01:17

Sosyal medya hesaplarından, "Murat Özdemir papağanı asıyor" başlığıyla paylaşılan görüntülerde, kafesteki papağan acıyla bağırırken Murat Özdemir'in, "Kuşum Mesut Bahtiyar, arkadaşlar o bir gün Acun Baba demeyi öğrenecek. Acun İmparator, sultan Süleyman kim" dediği görülüyor.

NE OLMUŞTU?

MasterChef programındaki performansıyla adını duyuran Murat Özdemir, sosyal medya hesabından papağanına eziyet ettiği görüntülerle infial yaratmıştı. Sosyal medya kullanıcıları Murat'a çok sert tepki göstermişti.

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA

ACUN ILICALI'DAN MURAT ÖZDEMİR'E SERT TEPKİ

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki çekti. Acun Ilıcalı, video sonrası kendi hesabından açıklama yaptı.

O AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

MURAT ÖZDEMİR'İN İŞKENCE ETTİĞİ PAPAĞAN ÖLDÜ MÜ?

TV8'de yer alan bir yemek yapma programında adını duyuran Murat Özdemir, kendi papağanına yaptığı işkenceyle tepkileri üzerine çekmişti. Peki o talihsiz papağan öldü mü?

İŞTE O PAPAĞAN'IN TEDAVİSİNDE GÖRÜNTÜLER - TIKLA

PAPAĞANA İŞKENCE YAPAN MURAT ÖZDEMİR'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir’in ifadesi ortaya çıktı. Özdemir, ifadesinde 'Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, alkollün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum' dedi.

O İFADENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

FLAŞ GELİŞME! MURAT ÖZDEMİR AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Papağanına işkence yaptığı videoyu Instagram hesabından yayınlayan ve sonrasında gelen tepkiler özerine gözaltına alınan Murat Özdemir serbest bırakıldı. Özdemir'in akıl hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

SORGUSU BİTEN MURAT ÖZDEMİR HAKKINDA YENİ GELİŞME

Papağanına işkence yaptığı videoyu Instagram hesabından yayınlayan ve sonrasında gelen tepkiler üzerine gözaltına alınan Murat Özdemir serbest bırakıldı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN





Yorumlar