Anasayfa /  Güncel

Son dakika: Mehmet Ali Erbil öldü mü? Hastalığı nedir?

Son dakika: Mehmet Ali Erbil öldü mü? Hastalığı nedir? herkes bu haberi merak ediyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir? İşte Mehmet Ali Erbil hakkında son dakika haberleri

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 18:50

Son dakika: Mehmet Ali Erbil öldü mü? Hastalığı nedir? herkes bu haberi merak ediyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son sağlık durumu nasıl? Mehmet Ali Erbil'in hastalığı nedir? İşte Mehmet Ali Erbil hakkında son dakika haberleri

mali.jpg





Üç aydır hastanede tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil’in bir süre önce normal odaya alındığı ortaya çıktı. Beş gün boyunca ailesiyle hasret gideren şovmenin durumunun kötüye gitmesiyle yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Yeniden yoğun bakıma alınmasının ardından şovmenin kızı Sezin Erbil, Instagram hesabında babasıyla paylaştığı fotoğrafına “Yoğun bakımda 77. gün. Dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü” notunu düştü.





TEKRAR YAĞUN BAKIMA ALINDI





Üç aydır hastanede tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil'in bir süre önce normal odaya alındığı ortaya çıktı. Beş gün boyunca ailesiyle hasret gideren şovmenin durumunun kötüye gitmesiyle yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi.





Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya alınan şovmenin 5 gün sonra yeniden yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.





Hastane ve ailesi tarafından gizlenen bu gelişmenin ardından steril ortamda aile fertlerini gören, onlarla sohbet eden Erbil'in, sağlık durumunun kötüleşmesiyle tekrar solunum cihazına bağlanması ailesini üzdü.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

 

Mehmet Ali Erbil kimdir, Aktör, sunucu, yapımcı, komedyen ve seslendirme sanatçısıdır.

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1962 yılında İstanbul’da doğdu. Türkmen kökenli, Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil‘in ikinci oğlu olan sanatçı, annesi Yurdagül Eken babasından boşanıp bir subayla evlendiğinde İstanbul’da başlayan ortaokul hayatı, Balıkesir’de devam eder, Ankara’da biter. 14 yaşına ve lise çağına geldiğinde, üvey baba yanında daha fazla kalamayacağı anlaşılır. Ve yatılı okul formülünde karar kılınır 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde 16 yaşındayken hocası Cüneyt Gökçer tarafından Küheylan oyunun başrolüne seçilir. Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandığinda daha 17 yaşındaydı..


Yorumlar