Anasayfa /  Güncel

O üniversite en az 12 bin TL maaş ile memur alacak!

Ankara Üniversitesi, 4 farklı kadroda çalıştırılmak üzere sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2019 16:16

Ankara Üniversitesine sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanan ilana göre Üniversitesinin Bilgi İşlem Dairesinde ve Tıp Fakültesinde görevlendirilecek olan personeller alınacak.

KPSS puan türlerinden 2017 ile 2018 sınavlarından P3 puan türlerinden yüzde yetmişi, yabancı dil puanın ise yüzde otuzu değerlendirilerek sıralamada kontenjan sayısının 10 katı kadar aday mülakat sınavına tabi tutulacak. Ggenel ve özel başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından kazanan adaylar istihdam edilecek. KPSS puanı ibraz etmeyen adayların puanı 70 olarak esas alınacak. Mülakat sınavına 10 katı kadar aday davet edilecek.

4 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI;





Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?  Yazılım Takım Lideri, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Yazılım Takım Lideri, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Sistem Yöneticisi kadrolarında alımlar yapılacak. T:am zamanlı olarak görevlendirilecek olan personellerin ne kadar maaş alacakları da belli oldu. Buna göre ayrlık brüt ücretinin 2 ya da 3 katı olarak hesaplanacak olan maaşlarda en az Brüt olarak 12 Bin 744 Tl maaş verilecek.

Sözlü sınav tarihi 21 Şubat olarak açıklandı. Adaylar başvurularını 18 Ocak tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Ankara Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı sözleşmeli personel bürosuna yapabilecekler. Başvurular şahsen ya da posta ile başvuru yapılabilecek. Başvuru formu personeldb.ankara.edu.tr adresi üzerinden temin edilebilecek. Adayların genel ve özel başvuru şartlarını taşımaları gerekli olacak.




Yorumlar