Anasayfa /  Güncel

Mizahçı Çağın Türker darp edilerek öldürüldü

Size Dergisinin kurucusu Çağın Türker, bir balıkçıda tartıştığı kişinin saldırısına uğradı. Tartışma sırasında yüzüne yumruk darbesi alan ve bilincini kaybeden Türker, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2018 21:04

Size Dergisinin kurucusu ve kreatif direktörü Çağın Türker, tartıştığı kişinin yumruk darbesiyle hayatını kaybetti. Türker'in düşerken başını merdivenlere çarptığı belirtilirken, 2 gün komada kaldığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

Size Dergisinin kurucusu ve kreatif direktörü yöneticisi Çağın Türker, geçtiğimiz Cumartesi akşamı kız arkadaşının da arasında bulunduğu grup ile birlikte Beyoğlu Karaköy'de bir balıkçıya gitti.

Sipariş verdiği sırada yan masada bulunanlarla şakalaştı. Şakalaşma sırasında gerginlik oldu. Gerginlik yerini kısa sürede tartışmaya ve yumruklu kavgaya bıraktı. Balıkçıdaki garsonlar araya girerek kavgayı ayırdı.

BAŞINI MERDİVENLERE ÇARPTI

Türker ve kız arkadaşı dışarı çıktı ancak kavga ettiği kişi peşlerinden geldi. Türker'e yumruk attı. Türker aldığı yumruk darbesiyle bilincini kaybetti ve yere düştü. Düşme sırasında da başını merdivene çarptı.

Kız arkadaşı kanlar içinde kalan Türker'i hastaneye yetiştirmek için hemen ambulans ve polisi aradı. Hastaneye kaldırılan Türker yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki günlük yaşam savaşını kaybetti.

SALDIRGANLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Türker'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırırken, olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için polisin çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Moda tasarımı da yapan Türker, çektirdiği aykırı fotoğraflarla da dikkat çekiyordu. Bir yarışma programında da argo konuşmasıyla gündeme gelmişti.


Yorumlar