Anasayfa /  Güncel

Melih Gökçek istifası Ankapark'ı durdurdu iddiası ! Ankapark yıkılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa etmesi an meselesi. Peki büyük vaatlerle gerçekleştirilen Ankapark'ın durumu ne olacak? İşte ayrıntılar...

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2017 22:46

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in başlattığı bazı dev projeleri tamamlamak istifasının ardından yerine gelen yeni başkanın görevi olacak. Bunlar arasında Gökçek'in büyük önem verdiği Ankapark, Şehir Hastanesi- ODTÜ yolları, Ankara Boğazı- Kanal Projesi, Kutsal Emanetler Müzesi gibi projeler var.





ANKAPARK'I YENİ GELECEK İSİM TAMAMLAYACAK MI?



Ankapark'a günlerdir çivi çakılmadığı ve muamma olan Melih Gökçek'in istifasını beklediği iddia edildi. Melih Gökçek şayet istifa ederse tüm anlaşmalar fesh mi edilecek merak konusu? Henüz istifasını açıklamayan Melih Gökçek ise hala sessizliğini koruyor.



 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son yerel seçimlere hazırlanırken projelerini şöyle anlatmıştı: ''Durmak yok yolumuza devam ediyoruz. önümüzde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştireceğimiz dev projeler var.''

Ankara Boğazı, Ankapark, havaalanı metrosu, en görkemli cami, otobüs teleferikler önde gelen projeleriydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istemesinin ardından şimdi bu projeleri tamamlama hedefi yeni başkanın önünde olacak.


Yorumlar