Anasayfa /  Güncel

Karabük'te markette soygun girişiminde hapis cezası! Gözyaşlarına boğuldu

KARABÜK'te kar maskesi ve tabancayla girdiği markette soygun girişiminde bulunan ve çalışanlar ile müşteriler tarafından etkisiz hale getirilen H.Y. (58) tutuklandı. "Şansımı denedim ama olmadı" diyen H.Y.'nin bipolar bozukluk hastası olduğu öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 20:49

KARABÜK’te silahıyla bir markete girerek soygun yapmaya çalışan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mahkemede tutuklandığını öğrenince gözyaşlarına boğulan şahıs, izlediği filmlerden esinlenerek şansını denemek için böyle bir olaya giriştiğini söyledi.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 3

Karabük merkeze bağlı Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde bir markete kafasında kar maskesi elinde kuru sıkıdan bozma silahla girerek soygun girişiminde bulunan H.Y. (51), kaçmaya çalıştığı sırada market çalışanlarının ve vatandaşların müdahalesiyle yakalanarak polise teslim edilmişti.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 4

Şansını denemek istemiş

Emniyette ifadesi alınan H.Y.’nin yaptığından pişman olduğunu, izlediği filmlerden esinlenerek şansını denemek için böyle bir girişimde bulunduğunu ve ne yaptığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 5

Emniyetteki ifadesinin sağlık kontrolünden geçirilen H.Y, çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığınca alınan ifadesi sonrası 'silahlı gasp ve yağma' suçundan tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 6

Çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrenen şahıs gözyaşlarına hakim olmadı.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 7

Adliye çıkışında gazetecilerin, "Pişman mısınız?" yönündeki sorularına hakaretle cevap veren H.Y., Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Karabük'te markete soygun girişiminde bulunan kişi tutuklandı - Sayfa 8

Emekli işçi olan H.Y.'nin bipolar bozukluk hastası olduğu öğrenildi.


Yorumlar