Anasayfa /  Güncel

EGM Polis alımı ne zaman başlayacak?

Onbinlerce memur POMEM veya PMYO'larda eğitim görerek polis olabilecek. Peki EGM polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2017 23:23

Polis alımı için duyuru yayınlayan POMEM 21. dönem başvurularının yakın bir tarihte yapılacağını açıkladı. Peki POMEM öğrenci alımları ne zaman başlayacak. Adaylar heyecan içinde polis alımının başlamasını bekliyor. Hayallerinde olan bu mesleğe başlamak için gereken başvuru belgelerini merak ediyorlar. Peki EGM polis alımları ne zaman başlayacak? İşte POMEM ile ilgili tüm detaylar…

POLİS ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

POMEM öğrenci alımlarının ne zaman başlayacağına dair net bir tarih verilmese de, ilgili tarihle ilgili açıklamalar pa.edu.tr adresi üzerinden duyurulacak.  Başvurular, Polis Akademisi internet sitesinde online olarak yapılacak. Başvuru tarihleri, adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvurular başlamadan önce “www.pa.edu.tr” internet sitesinden ilan edilecek.

POMEM ÖNLİSANS MEZUNU DA ALACAK?

Polis alımı başvurusu için bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber Polis Akademisi Başkanlığı'ndan geldi. Emniyet Genel Müdürlüğünce, lisans ve önlisans mezunları arasından 13 bin öğrenci alınacak.

Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olan online başvuru tarihleri ve adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede daha sonra açıklanacağı duyuruldu.


Yorumlar