Anasayfa /  Güncel

Arefe günü PTT, noterler, kargolar ve eczaneler çalışıyor mu?

Türkiye, 9 günlük bayram tatiline başladı. Milyonlarca vatandaş memleketin ya da tatilin yolunu tuttu. 3 Haziran Pazartesi gününün yarım gün resmi tatil olması nedeniyle de vatandaşlar Arefe günü PTT, noterler, kargolar ve eczaneler çalışıyor mu?

Abone ol
Abone ol 03 Haziran 2019 13:15

Pazartesi yarım gün resmi tatil sayıldığı için PTT yarım gün çalışacak. Aynı zamanda mobil EFT işlemleri de yarım gün yapılabilecek. Acil PTT işleri olanların sabah erkenden işlerini halletmesinde fayda var. 4-5-6 Haziran tarihlerinde tatil yapacak olan PTT, 3 Haziran Pazartesi günü yarım gün (12.30'a kadar) , 7 haziran Cuma günü de tam gün çalışacak. Bayram izni idari izin olduğu için özel sektörü kapsamıyor.

Ramazan Bayramı arefe günü yani 3 Haziran Pazartesi sadece nöbetçi eczanelerimiz hizmet verecek, diğer eczaneler kapalı olacak.

Noterler ve bazı devlet kurumları 3 Haziran günü 12:30’a kadar mesai yapacaklar.

Yurtiçi Kargo açıklaması: 3-8 Haziran tarihlerinde tüm şube ve acentalarımız kapalı olup, 10 Haziran Pazartesi günü standart işleyiş devam edecek. Bayram süresince ise çağrı merkezi 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Aras Kargo açıklaması: 3-6 Haziran 2019 tarihleri arasında hizmet verilmemektedir.

MNG Kargo açıklaması: Şube ve acenteler 3-7 Haziran arasında kapalı olacak.

Sürat Kargo: Ramazan Bayramı dolayısıyla Sürat Kargo acentaları 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00’a kadar, 7 Haziran Cuma günü haricinde kapalı olacak.

TNT Kargo: Bayram boyunca sadece 4 ve 5 Haziran günleri hizmet vermeyecek.

PTT Kargo: 4-5-6-7-8 Haziran tarihlerinde dağıtım hizmeti gerçekleşmeyecek.

DHL Kargo: 3 Haziran Pazartesi günü arefe günü olması dolayısıyla yarım gün hizmet verilecek. 7 Haziran Cuma günü ise tüm gün hizmet verilecek.

İnter Global Kargo: Genellikle çalışma saatleri hafta içi saat 09:00 – 17:00 arasıdır. Çalışma saatleri için 444 0 392 telefon numaralı İnter Global Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz


Yorumlar