Anasayfa /  Güncel

ANKARA'DAKİ PATLAMANIN ARDINDAN SOSYAL MEDYA'DA PAYLAŞILANLAR !

ANKARA'DAKİ PATLAMANIN ARDINDAN SOSYAL MEDYA'DA PAYLAŞILANLAR !

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2016 16:57

ANKARA'DAKİ PATLAMANIN ARDINDAN SOSYAL MEDYA'DA PAYLAŞILANLAR !

Terör kanlı yüzünü bu kez Genelkurmay Başkanlığı, Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı, askeri lojmanlarının bulunduğu, TBMM, Başbakanlık Merkez bina ve İçişleri Bakanlığı’na 200 metre uzaklıkta gösterdi. Askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Patlamayla birlikte araçlar alevler içinde kaldı. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, patlamada 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını açıkladı.

ANKARA’DA güvenliğin en üst düzeyde olduğu noktada askeri servis aracına bombalı araçla intihar saldırısı düzenlendi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, saat 21.00’de yaptığı açıklamada, saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin de yaralandığını söyledi.

Dün gerçekleşen ankara'daki bombalı saldırının ardından sosyal medya kullanıcıları facebook,twitter,instagram adreslerinden fotoğraflar paylaşıp terörü lanetleyip bu kanlı eyleme tepkilerini dile getirdiler. Bizde sizlerin paylaştığı o fotoğrafları derledik.

Hastane hastane , isim isim, yaralılar ve kanlı eylemin oluşturduğu o liste... Olay yerinden görüntüler. Olay yerinden görüntüler...      

Yorumlar