Anasayfa /  Foto Galeri

Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan bir haber geldi! Gülben Ergen, evinde ayak bileğini burktu ve düştü. Sağ ayağında bağ yaralanması, dizinde de menisküs yırtığı olan ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İşte hastane odasından paylaşım yapan üç çocuk annesi Ergen'in son durumu...

Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl aralık ayında koronavirüs testi pozitif çıkan ve gördüğü tedavi sonrasında iyileşen Gülben Ergen (49), evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü şarkıcı, evinde ayak bileğini burkarak, düştüğünü duyurdu.

Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 2

Mustafa Erdoğan ile evliliğinden Atlas, Ares ve Güney adında üç çocuğu olan Ergen, üzücü haberi Instagram hesabından paylaştı.

Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 3

Hastanede çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Gülben Ergen, sağ ayağında bağ yaralanması ve dizinde de menisküs yırtığı oluştuğunu ifade etti.

Gülben Ergen'den sevenlerini korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 4

"ZOR AMA ŞİKAYET YOK" 
Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Ergen, "Dün gece evimizin içerisinde, düz yerde, ayak bileğimi nasıl burktuğumu anlamadan düşmeyi başaranlardanım... 'Süper Kadın' tripleriyle 'Geçer, geçer. Yarına bir şey kalmaz' deyip, doktoru aramayan, hastaneye gitmeyen, gece ağrıdan 'sessizce inleyen' yine benim... Kahvaltıda krep, akşam maç öncesi bitmesi gereken ödevler, yazlıkların kalkıp, kışlıkların çıkması, verilecek kıyafetlerin denenmesi gibi tatlı detaylar günlük neşemizle devam ederken...