Anasayfa /  Güncel /  Gündem

GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?

GSB personel işçi alımı başvuru süreci bugün başlıyor! Bakanlık bünyesine toplamda 1017 kişilik istihdam sağlanacağı geçtiğimiz hafta Bakan Kasapoğlu tarafından müjdelenirken bugün sabah saatlerden itibaren “Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Abone ol
Abone ol 08 Ağustos 2022 21:53

GSB personel alımı başvurusu yapacak olan binlerce vatandaş şartları, tarihleri gibi detayları araştırmaya çıktı. "Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?" soruları bu kapsamda yanıt aramaya başlarken Bakanlık tarafından yapılan duyuruya göre başvurular bugün başlıyor! Hal böyleyken ise konu sabah saatleriyle öne çıkan gündem maddelerinin başında geliyor. Peki, GSB personel işçi alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar...

GSB BÜNYESİNE İŞÇİ ALIMI MÜJDESİ!

Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabı üzerinden personel alımı yapılacağı müjdesini şu sözlerle verdi;

"GSB ailesini günden güne büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. 1017 sürekli işçi alımı için ilan detayları Resmi Gazete'de yayımlanacak. Başvurular ise 8-12 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun."

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapılan ilk açıklamada başvuru tarihleri de netleşti. Buna göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları 8-12 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

Yorumlar