Anasayfa /  Foto Galeri

Gribe karşı bire bir! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kabuğunu bile çöpe atmayın dediği besin

Son günlerde giderek artan grip salgını vakaları insan sağlığını tehdit etmeye başladı. Özelliklede bağışıklık sistemi düşük olan kişilerin çok daha dikkatli olması gerekiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, virüslere karşı en etkili ve gizli tarifini açıkladı. İşte gribi bitiren

Gribe karşı bire bir! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kabuğunu bile çöpe atmayın dediği besin - Sayfa 1

Havaların soğumasıyla salgın hastalıklar iyice yayılmaya başladı. Kışın iyi beslenmenin yararlı olacağını söyleyen İbrahim Saraçoğlu, virüslere karşı en etkili ilacı açıkladı. 

Gribe karşı bire bir! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kabuğunu bile çöpe atmayın dediği besin - Sayfa 2

İçeriğindeki antioksidanlar ile şifa deposu olan kabukların mutlaka kür yapılması gerektiğini belirten Saraçoğlu, çöpe atmayın uyarısında bulundu.

Gribe karşı bire bir! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kabuğunu bile çöpe atmayın dediği besin - Sayfa 3

Yediğimiz meyvelerin kabuklarını soyduktan sonra çöpe atarız. Ancak, bu konuda yanlış yapıyor olabiliriz. Kabukları iyileştiren bazı meyveler vardır. Vücudu çeşitli hastalıklardan korur.Saraçoğlu, bu kabukları çöpe atmamanız gerektiğini vurguladı.

Gribe karşı bire bir! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun kabuğunu bile çöpe atmayın dediği besin - Sayfa 4

Nar, kışın en popüler meyveleri arasındadır. Birçok insanın nar çıkarması zor olsa da, bu iyileştirici meyve kışın her evde bulunur. Nar zar zor çıkarıldıktan sonra kabukları çöpe atmak büyük bir hata olarak görülür.  Grip gibi hastalıklardan korumak ve kışın vücut direncinizi artırmak istiyorsanız, kesinlikle nar kabuklarını atmamalısınız.