Anasayfa /  Ekonomi

Gram altın ve çeyrek altın ne kadar? (Altın fiyatlarında bugün)

Binlerce insan çeyrek altın ne kadar ve gram altın ne kadar sorularını araştırıyor. Peki altın fiyatları 15 Kasım'da ne kadar? İşte altın fiyatlarında bugün.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 14:55

15 Kasım altın fiyatları ne kadar? İşte çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ve güncel altın fiyatları. Vatandaşlar büyük bir ilgiyle altın fiyatları konusundaki gelişmeleri takip ediyor. Düğünlerde gelin ve damada hediye edilen altın aynı zamanda kültürün de bir ürünüdür. Toplumsal hafıza ve ortak değerler kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Birikim alanında da dolar ve eurodan daha fazla tercih edilen altın, yatırımın önemli simgelerindendir. 15 Kasım altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları konusundaki tüm gelişmeler!

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Geçtiğimiz aylarda dış kaynaklı döviz müdahalelerinin sonucunda dolarda başlayan yükseliş aynı şekilde altın fiyatlarına da yansımıştı. Türkiye bu zorlu süreçten yine çıkmayı başardı ve piyasalar normale döndü. 15 Kasım altın fiyatları konusundaki en güncel değerler burada!

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Ülkemizde en çok araştırılan konular arasında altın fiyatları vardır. Gram altın da fiyatı en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişin ardından gram altın ilk tercih olarak düğünlerde dikkat çekiyor. Gram altın 15 Kasım Perşembe günü 212,84 TL'den alınırken 212,90 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ülkemizde en çok araştırılan, arama motoru Google'a en çok yazılan konular arasında yer alıyor. Bilindiği gibi sosyal yardımlaşma ve birlikteliğin sağlandığı düğünlerdeki takı alışverişinin çoğu çeyrek altınla yapılır. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 337,75 TL'den alınırken 345,44 TL'den satılmaktadır. Aynı zamanda yastık altı birikimlerinin çoğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın da genelde düğünlerde hediye olarak gelin ve damada takılır aynı zamanda yatırım amaçlı da biriktirilir. Yarım altın bu sabah 673,38 TL'den alınırken 690,88 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bu sabah şu şekilde; 15 Kasım Perşembe günü tam altın 1.350,99 TL'den alınırken 1.377,54 TL'den satılmaktadır. Tam altın da yatırım amaçlı olarak satın alınır aynı zamanda tam altın düğünlerde gelin ve damadın yakınları, aile fertleri ve dostları tarafından hediye edilir.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın ile Cumhuriyet altını arasında ciddi benzerlikler vardır. Cumhuriyet altını da çeyrek altın da en çok tercih edilen uzun vadeli birikim araçlarındandır fakat Cumhuriyet altını hem daha ağır hem de daha pahalı olduğundan kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah 1.399,00 TL'den alınırken 1.421,00 TL'den satılmaktadır. 


Yorumlar