Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Göztepe Fenerbahçe maçı özet ve golleri

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe, Bornova Stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, konuk olduğu Göztepe karşısında sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2019 18:33

Süper Lig 13. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ikinci yarısında önemli pozisyonlar yaşandı.

Göztepe'nin gollerini 7. dakikada Andre Castro ve 63. dakikada penaltıdan Alpaslan Öztürk atarken Fenerbahçe'nin sayılarını 44. dakikada Serdar Aziz ve 68. dakikada Garry Rodrigues attı. Fenerbahçe'de Luiz Gustavo 57 ve 90. dakikalarda sarı kart görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla art arda iki deplasman maçından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe puanını 21'e çıkardı. Göztepe ise puanını 17 yaptı. Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Göztepe ise deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

GÖZTEPE 2-2 FENERBAHÇE

89'Serbest vuruşu hızlı kullanan Jailson sarı kart gördüSarı Kart - Jailson
Pozisyon86'DİREK! Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Ferdi'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda Ozan'ın kafa vuruşunda top üst direkten döndü.
Oyuncu Değişikliği82'Fenerbahçe'de Deniz Türüç'ün yerine Ferdi oyundaDeniz Türüç - Ferdi Kadioglu
Oyuncu Değişikliği81'Göztepe'de Napoleoni'nin yerine Mossoro oyundaStefano Napoleoni - Márcio Mossoró
Pozisyon80'Göztepe gole çok yaklaştı! Önce Napoleoni önünü boşaltıp vurdu, savunmadan dönen topu Serdar tamamladı. İkisinde de top kaleye gitmedi.

Pozisyon70'Golün VAR kontrolü yapılıyor...
Pozisyon69'Soldan yapılan ortada Muriqi'nin kafayla indirdiği topu Rodrigues ağlara yolladı.
Deplasman Golü68'GOL! ROdrigues attı! Fenerbahçe eşitliği yakalıyor...Gol - Garry Rodrigues
Pozisyon67'Göztepe gole çok yaklaştı! Savunma arkasına sarkan Jerome içeri çekip plase vurdu, top direğin yanından auta gitti.

63'GOL! Alpaslan bu kez penaltıyı gole çevirdi!Gol - Alpaslan Öztürk
Sarı Kart61'Fenerbahçe'de Dirar sarı kart gördüSarı Kart - Nabil Dirar
Pozisyon60'Fenerbahçe Rodrigues ile golü buldu ancak Fenerbahçe'nin golü, penaltıda Altay'ın kale çizgisini terk ettiği gerekçesiyle VAR kontrolü sonrası iptal edildi. Göztepe penaltıyı yeniden kullanacak.
Kaçan Penaltı58'Alpaslan'ın penaltısını Altay kurtardı!
Sarı Kart57'Soner'in ayağına basan Gustavo sarı kart gördü.Sarı Kart - Luiz Gustavo
Penaltı57'Göztepe penaltı kullanacak!
Pozisyon56'Hakem Abdulkadir Bitigen pozisyonu izlemek için ekrana geldi.
Pozisyon55'Soner ceza alanında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Oyun devam etti. Soner yerden kalkamadı. Oyun durdu. Hakem VAR ile temas halinde...
Pozisyon53'Göztepe gole yaklaştı. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Halil'in dar açıdan vuruşunda Altay golü ayağıyla önledi.

45'Fenerbahçe ikinci gole yaklaştı! Emre'nin ara pasında savunma arkasına sarkan Deniz, kaleciyi geçti ancak açısını kaybetti. Yerden çevirdiği topu Titi uzaklaştırdı.
Pozisyon45'Emre'nin soldan kullandığı köşe vuruşunda Serdar kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.
Deplasman Golü44'GOL! Serdar Aziz attı! Maça eşitlik geliyor...Gol - Serdar Aziz
Pozisyon41'Ev sahibi yine gole yaklaştı! Halil'in sağdan ortasında kimse dokunamadı, kaleye falso alan top az farkla auta gitti.
Pozisyon40'Göztepe yine gole yaklaştı! Berkan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta top üst direkten dışarı gitti. Altay'ın da müdahalesi var.
Pozisyon38'Göztepe Serdar Gürler ile golü buldu ancak sonrasında ofsayt bayrağı kalktı. Gol geçersiz.
Pozisyon35'Fenerbahçe gole yaklaştı! Deniz Türüç'ün sol çaprazdan sert şutunda Beto gole izin vermedi.

22'Göztepe gole yaklaştı! Sağdan gelen ortada Serdar ön direkte vurdu top dışarı gitti.
Pozisyon21'Gustavo'nun ceza alanı dışından şutunda top az farkla auta gitti.
Pozisyon19'Emre'nin soldan kullandığı köşe vuruşunda Alpaslan topu uzaklaştırdı.
Pozisyon18'Rodrigues'in ceza alanı dışından sert şutunda Soner'e çarpan top dışarı gitti.
Pozisyon14'Fenerbahçe tehlikeli geldi! Kruse çalımlarla ceza alanına girdi, topu ayağından açınca Rodrigues kaleye vurdu Beto kurtardı. Rodrigues için ofsayt bayrağı kalktı.
Pozisyon12'Deniz Türüç ceza alanı dışından sert vurdu, top yandan dışarı gitti.

8'Ceza alanı dışından sol ayağıyla vurdu Castro, top Altay'ın bakışları arasında direğin içine vurdu ve diğer direğe de çarpıp ağlarla buluştu.
Ev Sahibi Golü7'GOL! Castro attı! Göztepe öne geçiyor...Gol - André Castro
Pozisyon6'Gustavo'nun ortasında Kruse boş durumda kafayı vurdu, top üstten dışarı gitti.
Pozisyon4'Moses'ın pasıyla sağdan sıfıra inen Ozan'ın yerden ortasında Titi topu karşıladı
Pozisyon3'Titi'nin pas hatasında topu kazanan Kruse ceza alanına girerken Alpaslan ona yetişti ve tehlikenin büyümesine izin vermedi.
Maç Başladı1'Maç başladı. İki takıma da başarılar!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Göztepe - Fenerbahçe maçı 30 Kasım Cumartesi (bugün) saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe İzmir'de 18 yıldır kazanamıyor

İki takım arasında bugüne kadar İzmir'de 25 lig maçı oynandı. Bu maçlarda ev sahibi Göztepe 6 kez kazanırken, 8 kez rakibine mağlup oldu. 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, İzmir'de Göztepe'ye karşı en son galibiyetini 2001-2002 sezonunda oynanan maçta 5-0'lık skorla almıştı. İzmir'deki son 3 Süper Lig karşılaşmasında Göztepe rakibine galibiyet şansı tanımazken, 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Geçen sezon İzmir'de oynanan son lig maçında Göztepe, Halil Akbunar'ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe eksik

Saat 20.00'de başlayacak maç öncesi Göztepe'de uzun süredir sakatlığı devam eden Poko dışında önemli bir eksik bulunmazken, Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı olan Isla forma giyemeyecek. Sakatlıklarını atlatan Max Kruse ve Vedat Muriç'in sahada yer alıp almayacağıysa henüz belirsizliğini koruyor. Ayrıca Fenerbahçe'de Nabil Dirar, Göztepe'de ise Berkan Emir, Titi, Alpaslan Öztürk ve Soner Aydoğdu sarı kart sınırında bulunuyor.

.

Etiketler Göztepe Fenerbahçe
Yorumlar