Anasayfa /  Spor

Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe, İzmir'deki yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Peki Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2020 10:52

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe, İzmir'deki yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlıyor. Peki Göztepe - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'de 19. haftanın en önemli maçlarından biri olan Göztepe Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Son haftaların çıkışta olan takımı Göztepe, sahasında teknik direktörü Abdullah Avcı'yla yollarını ayıran ve çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ı konuk ediyor. Peki merakla araştırılan Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Göztepe Beşiktaş maçı 26 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak...

BEŞİKTAŞ'IN GÖZTEPE KADROSU AÇIKLANDI!

Siyah-beyazlı ekipte Şenol Fidan, Göztepe maçı kadrosuna Adem Ljajic ile Pedro Rebocho'yu almadı. Sarı kart cezalısı Muhammed Elneny ile sakat oyuncular Dorukhan Toköz ve Jeremain Lens de kadroda bulunmuyor. Beşiktaş'ın Göztepe maçı kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Loris Karius, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Douglas Santos, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Atiba Hutchinson, Burak Yılmaz, Georges N’Koudou, Necip Uysal, Domagoj Vida, İlkay İşler, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Abdoulay Diaby. Beşiktaş, Göztepe maçı için bugün İzmir'e gidecek.

Yorumlar