Anasayfa /  Magazin

Gözde Baddal kimdir? Mıss Turkey 2017'de bomba olay !

Miss Turkey yarışması 2017 dün yapıldı. Her yıl olduğu bu yılda birbirinden farklı güzeller birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. İlk 10'a girebilmek için kıyasıya mücadele eden güzellerden olan Gözde Baddal'dan flaş çıkış geldi. Yarışmanın favorisi olarak gösterilen ve yaptığı açıklamayla birinci olacağını dile getiren Gözde Baddal, ilk 10'a giremeyince isyan etti. Twitter'a yazdığı yorumlar olay oldu. Herkes merakla bu kadar sert çıkış yapan ismin kim olduğunu merak ediyor. Peki Gözde Baddal kimdir nereli kaç yaşında?

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2017 10:38

Miss Turkey 2017 dün akşam gerçekleşti, birincilik tacı 18 yaşındaki Itır Esen'in oldu. Gözde Baddal'ın Twitter'dan yazdıkları ise olay oldu...



Yarışmacın iddialı isimlerinden olan ve final gecesi öncesinde iddialı paylaşımlar yapan Gözde Baddal gecede büyük hüsran yaşadı.20 finalist arasında yer alan ancak ilk 10'a girmeyi başaramayan Battal, öfkesini Twitter sayfasıda dile getirdi.









"Allah hepinizin belasını versin. Yalak değiliz diye bunlar oluyor hep. Kendimi yedirtmem kimseye anlatabildim mi?"









GÖZDE BADDAL KİMDİR?

23 yaşında olan güzel model Gözde Baddal, Twitter'dan yaptığı paylaşımla olay oldu. Herkes merakla Gözde Baddal'ın kim olduğunu merak ediyor.





Modayla iç içe olduğu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla anlaşılan Gözde Baddal, Göztepe Kız Meslek Lisesi’nden mezun. 









SEVGİLİSİ YOK

Güzelliğiyle ve tarzıyla dikkat çeken Gözde Baddal'ın hayatında biri bulunmuyor. Yaptığı çıkışla adından epey söz ettirecek olan Gözde Baddal'ın ilerleyen günlerde ne yapacağı merak konusu.






Yorumlar