Anasayfa /  Magazin

Gözaltındaki Dilan Polat'tan nezarette polislerden garip bir istek!

Kara para aklama iddiasıyla İstanbul'da dün düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesine sevk edidi. Sağlık kontrolünden geçen Dilan Polat’ın polislerden cildi için vitamin istediği öğrenildi.

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2023 05:50

GÖZALTINDAKI DILAN POLAT'TAN NEZARETTE POLISLERDEN GARIP BIR ISTEK!

Kara para aklama iddiasıyla Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alınması sonrası İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde işlemleri devam eden Polat çifti sağlık kontrolü için İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polat çifti sağlık kontrolünün ardından tekrardan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesine sevk edidi.

DİLAN POLAT POLİSTEN CİLDİ İÇİN VİTAMİN İSTEDİ

Öte yandan Polat çiftinin emniyetteki işlemleri sürerken, Dilan Polat'ın polisten cildi için vitamin istediği öğrenildi. Polise, "Kullanmam gereken ilaçlar var" diyen Dilan Polat'a hangi ilaçlara ihtiyacı olduğu soruldu. Bunun üzerine Dilan Polat'ın, "“Benim cildim çok önemli. Burada cildim bozulur. Cildim için kullandığım vitaminlerimi istiyorum” dediği öğrenildi.

 

 

Yorumlar