Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gönül Dağı 70.Bölüm 2. Fragmanı izle | Gönül Dağı 70.Bölüm izle

Gönül Dağı 70.Bölüm 2. Fragmanı izle. Gönül Dağı 70.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gönül Dağı 70.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 1 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gönül Dağı 70.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2022 21:25

Gönül Dağı 70.Bölüm 2. Fragmanı izle | Gönül Dağı 70.Bölüm izle

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı 70.Bölümde de ekrana kitleyecek

GÖNÜL DAĞI 70.BÖLÜM İZLE

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde Zeki Durmaz'ı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan ve tutuklu yargılanan Veysel (Semih Ertürk)'in suçsuzluğu ispat edilebilecek mi? Amcaoğulları Taner (Berk Atan), Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Doktor Kenan (Serkan Kuru) olay gecesinin tanığı arayışına giriyor. Bu arada bir tanık bulunuyor: Kellerin Rıfat (Hüseyin Sevimli). Rıfat, karısı Mihriban'la (Hande Nur Tekin) amcaoğullarının yanına giderek o gece Veysel'in yanında olduğunu anlatıyor.

Taner ve Ramazan, sevinçle Rıfat'ı savcının yanına götürüyor. Savcı, Rıfat'la konuştuktan sonra onun tanık olup olmadığına karar veriyor. Savcının kararını Gönül Dağı'nın yetmişinci bölümünde izleyeceğiz. Geçtiğimiz haftaki bölümde kalp krizi geçirerek kendinden geçen Ciritçi Abdullah (Yavuz Sepetçi) iyileşiyor.

Veysel'in tutuklanmasından ve Kaya ailesinde yaşananlardan haberi olmayan Ciritçi Abdullah'ı kurtaran esrarengiz kişi kim, yeni bölümde öğreneceğiz. Zahide (Ecem Özkaya) ve Sefer (Ferdi Sancar) çiftliğinde çalıştıkları ve çocuklarına büyük ilgi ve ihtimam gösteren Kasım'dan (Cengiz Sezgin) gerçekleri öğreniyor. Kasım'ın, çocuklarının dedesi, ölen ilk eşi Fikret'in babası olduğunu öğrenen Zahide, bu konuda nasıl bir karara varacak?

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar