Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gönül Dağı 43.Bölümde Neler Yaşanacak? | Gönül Dağı 43.Bölüm izle

Gönül Dağı 43.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gönül Dağı 43.Bölüm Önizleme yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gönül Dağı 43.Bölümde Neler Yaşanacak? Gönül Dağı 43.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2021 03:12

Gönül Dağı 43.Bölümde Neler Yaşanacak? | Gönül Dağı 43.Bölüm izle

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı 43.Bölümde deekrana kitleyecek

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Masal gibi bir düğünün ardından Dilek ve Taner’i balayına göndermek isteyen Halime kolları sıvar… Halime’nin çabaları sonucunda Dilek ve Taner’i nasıl bir balayı beklemektir?

Diğer yandan Kenan’a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif’in çabalarının sonuçsuz kalmasıyla Ciritçi Abdullah ve ailenin kalanı da arama çalışmalarına dahil olur. Kenan’ın ortadan kaybolmasının ardından aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır?

Asya’nın kaçtığını fark eden Mezarcı İlyas ve oğulları, soluğu Ramazan’ın evinde alır. Yaşanan bu olaylar sonucunda Ramazan ve Asya nasıl bir maceraya sürüklenecektir?

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar