Anasayfa /  Medya

Göktaşının düştüğü anlar telefonlarla kaydedildi

Bugün akşam saatlerinde gökyüzünden parlayan bir cismin düştüğü görüldü. Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan başta olmak üzere birçok şehirde göründü.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2020 23:41

Sosyal medyada Türkiye'nin çeşitli illerinden paylaşılan mesajlarda Türkiye'ye göktaşı düştüğü belirtildi.

Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, Sivas, Tunceli, Erzincan ve Ardahan'da çok sayıda vatandaş, görüntülerle birlikte göktaşı düştüğünü belirttiler. Türkiye'ye göktaşı düşüp düşmediği ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

HAVA ANİDEN AYDINLANDI
Erzurum'da göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı cep telefonu görüntülerine yansıdı. Kentte akşam saatlerinde hava aniden aydınlandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüldü.

BİNGÖL'DE KAMERAYA YANSIDI
Bir çok ilden görünen göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düştüğü an Bingöl'de cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bingöl- Genç karayolunun 8. kilometresinde araçla seyir halinde olan 19 yaşındaki Veysel Sönmez cep telefonu kamerasıyla tesadüfen kaydetti.

Genç ilçesinde haftalık yayın yapan bir gazetede stajyer olarak çalışan Sönmez o anları anlattı. İlçeye dönerken gökyüzünde aleve benzer bir cisim gördüğü belirten Sönmez, daha sonra göktaşı olduğunu öğrendiğini ve Bingöl'e düştüğünü düşündüğü söyledi.

Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'daki birçok ilde görüldü

Türkiye'nin doğusundaki birçok ili heyecanlandıran anlar! Göktaşının düştüğü anlar telefonlarla kaydedildi

Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'daki birçok ilde görüldü

Etiketler meteeor düştü
Yorumlar