Anasayfa /  Foto Galeri

Gökhan Gönül'den flaş karar! Sezon sonu....

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye dönen deneyimli futbolcu Gökhan Gönül, son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanırken, yıldız ismin hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Gökhan Gönül'den flaş karar! Sezon sonu.... - Sayfa 1

Dönem başında Beşiktaş’tan ayrılarak 4 yıllık ortanın akabinde Fenerbahçe’ye dönen Gökhan Gönül’ün, geleceği hakkında kritik bir karar almanın eşiğinde olduğu bildirildi.

Gökhan Gönül'den flaş karar! Sezon sonu.... - Sayfa 2

Sarı-lacivertli formayla döneme düzgün bir başlangıç yapan Gökhan Gönül, yaşadığı sakatlığın akabinde bir mühlet formasından uzak kalırken, sağ bekteki yerini Nazım Sangare’ye kaptırmıştı.

Gökhan Gönül'den flaş karar! Sezon sonu.... - Sayfa 3

Sakatlığını atlattıktan sonra kupadaki Başakşehir maçında forma giyen, ligde ise şimdi müddet alamayan 36 yaşındaki yıldız ismin dönem sonu etkin futbolculuk karimekanini sonlandırma kararı alabileceği ve bu mevzuda yakın etrafı ile fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Gökhan Gönül'den flaş karar! Sezon sonu.... - Sayfa 4

Fenerbahçe ile kontratı dönem sonu bitecek olan ve sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Gökhan Gönül’ün futbolculuk hayatını sonlandırması halinde karimekanine sarı-lacivertli kulüpte antrenör ya da idari işçi olarak devam etmek istediği belirtiliyor.