Anasayfa /  Foto Galeri

Gökhan Çıracı eski karısı Selin Ciğerci'yı unutamıyor! İşte dikkat çeken yorum

Eylül 2020'de anlaşmalı olarak boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci birbirinden kopamıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir arkadaşlarının doğum gününde samimi şekilde görüntülenen eski eşler, bu kez sosyal medya mesajlaşmaları ile magazin gündeminde yer aldı. İşte detaylar...

Gökhan Çıracı eski karısı Selin Ciğerci'yı unutamıyor! İşte dikkat çeken yorum - Sayfa 1

2019'da nikah masasına oturan Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, 10 Eylül'de tek celsede boşanarak, herkesi şaşırtmıştı. Ortak işlerini de ayırmaya karar veren ikili, daha sonra birlikte bir mekanda görüntülenmişti.

Gökhan Çıracı eski karısı Selin Ciğerci'yı unutamıyor! İşte dikkat çeken yorum - Sayfa 2

Çıra'nın, eski eşiyle barışmak için elinden geleni yapsa da Ciğerci'nin bu konuda kararsız olduğu iddia edilmişti. İkili beraber zaman zaman vakit geçirse de barışma haberlerini yalanlamıştı.

Gökhan Çıracı eski karısı Selin Ciğerci'yı unutamıyor! İşte dikkat çeken yorum - Sayfa 3

"GÖRDÜĞÜM ZAMAN HEYECANLANIYORUM" 
'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ciğerci, "Barışmadık. ‘Ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar’ yazmışlar. Reklam olsa evimi ayırmazdım, böyle bir şeyin reklamı olmaz. Evet, görüştük konuştuk. Arkadaşımızın doğum gününde denk geldik. Düşman değiliz. ‘Barışmayacağım’ demiyorum. Şu anda konuşuyoruz zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık" ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Çıracı eski karısı Selin Ciğerci'yı unutamıyor! İşte dikkat çeken yorum - Sayfa 4

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni, bekarlığın kendisine yaradığını belirterek, son dönemde spor yaptığı anları paylaşıyordu. Ciğerci, son olarak İzmir Çeşme'den paylaşımlar yaptı.