Anasayfa /  Foto Galeri

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu ve oyuncuları

Macera Bilim-Kurgu türünde olana Godzilla II: Canavarlar Kralı filminde Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins gibi ünlü oyuncular yer alırken yönetmen koltuğuna ise Michael Dougherty oturdu. İşte Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 1

Macera Bilim-Kurgu türünde olana Godzilla II: Canavarlar Kralı filminde Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Sally Hawkins gibi ünlü oyuncular yer alırken yönetmen koltuğuna ise Michael Dougherty oturdu.

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 2

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu

Godzilla II: Canavarlar Kralı, kıyametin eşiğinde olan yeryüzünde Godzilla ila titanlar olarak adlandırılan yaratıklar Mothra, Rodan ve King Ghidorah’ın mücadelesini konu ediniyor. 

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 3

Kripto-zooloji kuruluşu Monarch’ın üyeleri ortaya kahramansı bir çaba koyacaklardır çünkü aralarında Godzilla’nın da bulunduğu tanrısal yaratıklar Mothra, Rodan ve Godzilla’nın baş düşmanı Üç Başlı Kral Ghidorah birbirleriyle mücadeleye girişirler. 

Godzilla II: Canavarlar Kralı filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 4

Antik çağlara ait olan bu süper türlerin hepsi hayata döner dönmez bir üstünlük yarışına girer ve insanoğlunun varlığını tehlikeye sokarlar.