Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gizli Saklı 8.Bölüm izle (Final) | Gizli Saklı 8.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Gizli Saklı 8.Bölüm izle (Final) Gizli Saklı 8.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gizli Saklı 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gizli Saklı dizisinin yeni bölümü 3 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gizli Saklı 8.Bölüm izle (Final)

Abone ol
Abone ol 03 Ağustos 2022 02:27

Gizli Saklı 8.Bölüm izle (Final) | Gizli Saklı 8.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gizli Saklı 8.Bölümde erken final yaparak ekrana veda edecek

GİZLİ SAKLI 8.BÖLÜM İZLE (FİNAL)

GİZLİ SAKLI  YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Naz ve Pamir, düğünde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Zeynep'i idare etmek için çabalarlarken Aynur, Yaz'ın polis olduğunu ele verir, Zeynep bir anda düğünden kaybolur. Babasının yanına her şeyi anlatmaya gitmişken kapının önünde bavullarını görür ve Nehir'in doldurmalarıyla evden kovulduğunu öğrenir, gördüklerini anlatmaktan vazgeçer. Yaz ve Levent tam operasyonun bittiğini düşünüp umutlarını kaybetmiştir ki gelen sürpriz bir telefonla Zeynep onlara yardım edeceğini söyler. Bir yandan her şeyden habersiz Tarık, operasyonu başarıya ulaştıracak teslimatı gerçekleştirmek için Levent'e talimat verir. Her şey tıkırında ilerlerken Zeynep tekrar ortadan kaybolur. Kosuoğlu ailesi suçüstü yakalanır ve gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülür. Bir kelebek havaya uçar ve bu hikâye bizlere yaşattığı tüm sürprizleriyle son bulur.

GİZLİ SAKLI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar