Anasayfa /  Foto Galeri

Genç şarkıcı Şahan Dinç kavgayı izlerken gözünü kaybetti

Müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç, evinin penceresinden sokağındaki kavgayı izlerken bir maganda kurşunu gözüne isabet etti. Apar topar hastaneye kaldırılan genç şarkıcı sağ gözünü kaybetti.

Genç şarkıcı Şahan Dinç kavgayı izlerken gözünü kaybetti - Sayfa 1

Müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç’in, sokakta olan bir kavga bakmak için evinin penceresinden baktığı sırada pompalı tüfekten çıkan saçmalar yüzüne isabet etti. Operasyonla saçma parçaları çıkartılırken genç müzisyen gözünü sağ gözünü kaybetti.

Genç şarkıcı Şahan Dinç kavgayı izlerken gözünü kaybetti - Sayfa 2

Şair Ahmet Selçuk İlkan'a geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konseri'nde de eşlik eden müzisyen Şahan Dinç, İstanbul Kurtuluş'ta evinin penceresinde maganda ateşinin hedefi oldu.

Genç şarkıcı Şahan Dinç kavgayı izlerken gözünü kaybetti - Sayfa 3

MAGANDA ATEŞİ KURBANI OLDU

Hürriyet'in haberine göre; Menajeri Harun Akbulut, konuyla ilgili; "Şahan Dinç, iki gün önce Kurtuluş'taki evinin önünde çıkan silahlı kavgayı duyunca evinin penceresinden bakıyor ve o anda pompalı tüfekten çıkan saçmalar arkadaşımızın yüzüne isabet ediyor. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde ameliyata alınan Şahan, sağ gözünü kaybetti ve gözüne protez takıldı" dedi.

Genç şarkıcı Şahan Dinç kavgayı izlerken gözünü kaybetti - Sayfa 4

'EVDE BİTKİN VE AĞRILI YATIYOR'

Akbulut, sözlerine "Yüzünde ve vücudundaki saçma parçaları çıkartılmış ama gözünün içindeki üç parça riskli olduğu için alınmamış. Pandemi süreci olduğu için hastane, evde olmasının daha sağlıklı olacağını söylemiş. Kendisi bugün çıktı ve evde bitkin, ağrılı yatıyor" diye devam etti.