Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm 2. Fragmanı izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm 2. Fragmanı izle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü 15 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2022 01:14

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm 2. Fragmanı izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölüm izle

Başrollerinde Ertan Saban ve Özge Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9.Bölümde nefes kesecek

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 9.BÖLÜM İZLE

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Songül'ün mektubuyla dağılan Sadi onu bulmaya çalışır. Son anda trenden inen Songül ise Sadi ile birlikte eve döner.

Mahallenin sünnet olamayan çocukları için gizli kahraman Sadi tarafından düzenlenen sünnet düğünü herkes için güzel geçerken Kırdarların adamının Songül'ü bulmaya çok yakın olduğunun kimse farkında değildir.

Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can'ın hapse gireceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döner. Üstelik Ozan'ın yardım ettiğini öğrenince tamirhanede ortalık karışır. Ozan artık tamirhanede güvende değildir.

Aylin'e karşı olan duygularını daha fazla içinde tutamayan Can, Aylin'le konuşmak için randevulaşır ama bu buluşma hiç beklenmeyen birinin aşk itirafıyla sarsılacaktır.

Melek'in mahkeme günü yaklaştıkça Celal'in sakatlık durumunun davayı zora sokacağını bir kez daha avukatından duyan Melek, Celal'in teklif ettiği yeni bir ateşkesi kabul ettiğini söyleyip ona oyun oynamaya karar verir. Melek ve Celal arasındaki bu ateşkes mahkemede hiç beklenmeyen bir şekilde sonlanır.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar