Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm Fragmanı izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11.Bölüm Ful izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm SHOW TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm Ful izle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü 6 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2022 01:23

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölüm Fragmanı izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Ertan Saban ve Özge Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.Bölümde de nefes kesecek

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 11.BÖLÜM FUL İZLE

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Songül çevirmedeyken bir araç görev arkadaşına çarpıp kaçar. Songül aracı kullananları metruk bir evde köşeye sıkıştırırken nasıl bir düğümü çözdüğünden haberi yoktur.

Najat, Osman'ın cesedini bulduktan sonra peşindeki kızı koruyan tehlikeli birilerinin varlığından şüphelenmeye başlar. Kızı ne kadar çabuk bulursa tehlikeyi de o kadar çabuk ortadan kaldıracağını düşünürken Songül'ü hiç beklenmediği bir yerde görür.

Aylin ise Esra'nın oynadığı oyun yüzünden Sanem'le karşı karşıya gelir. Bu oyun Aylin'in ilk kez Oğuz'a sert davranmasına neden olur. Gizem, Rıza'dan gelen dadılık teklifini annesinin imaları yüzünden nazikçe reddeder ancak genç kız annesiyle birlikte kendini mecburiyetten Rıza'nın kapısında bulur.

Ozan ve Sanem akşam yemeğinden sonra Esra'yı kontrol altına aldıklarını düşünseler de Esra'nın habersizce Ozan'ın ailesiyle tanışmaya gitmesi ikiliyi zor durumda bırakır. Çıkan rapora inanmayan Melek, araştırmasına devam eder. Ulaştığı bilgi Melek'in umutlarını tekrar yeşertir.

Sadi ve Songül'ün öğrendiklerini emniyete bildirmek için yola çıktıkları gece ikilinin hiç tahmin etmediği bir adreste son bulur.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar