Anasayfa /  Medya

Gelinim Mutfakta 29 Ağustos günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı

Kanal D'nin başarılı programı Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. 29 Ağustos 2019 Perşembe günü de gelinler ellerinden geleni yaparak çeyrek altın kazanmaya çalışacak.

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2019 20:29

Yeni katılan gelin kaynanasıyla yeni bir heyecanın başladığı Gelinim Mutfakta dördüncü bölümü ile ekranlara geliyor. Türkiye'nin lezzet kokan yarışmalarından biri olmayı başaran Gelinim Mutfakta 339. bölümü geride bıraktı. Her gün verdiği çeyrek altınlar ve kazandırdığı bileziklerle adından söz ettiren yarışmada gelinler kaynanalarını etkilemek ve günü birinci bitirerek hafta finaline avantajlı girmek istiyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ve kaynanaların yer aldığı program kimi zaman gergin anlara sahne olsa da izleyiciler her gün ekran başına kilitleniyor. Gelinim Mutfakta 29 Ağustos Perşembe günü kim birinci ve çeyrek altının sahibi oldu? sorusunun yanıtları haberimizde bulunuyor.  

Gelinim Mutfakta saat kaçta?

Gelinim Mutfakta 339. bölüm (29 Ağustos Perşembe) fragmanı yayınlandı. Programı televizyonda olduğu gibi internet ve mobil uygulamalar üzerinden de izleme imkanı bulunuyor. Gelinim Mutfakta'nın bir önceki güne dair özet bölümü 12.45'te, yeni bölümü ise 13.10-13.15 arasında başlamaktadır. 

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Pazartesi - 339. bölüm izle

Kanal D'nin en çok izlenen yayınlarından biri olan Gelinim Mutfakta reyting sonuçları ile de dikkat çekiyor. Fatih Ürek'in renkli sunumu ve gelin ile kaynanalarının zaman zaman tartışmaları ile de daha da fazla alevlenen seyretme isteği ile binlerce kişi her gün televizyon başına geçiyor. Kanal D izlemek isteyen seyirciler için televizyon seçeneği dışında kanalın mobil uygulamaları ve internet sitesi canlı yayın izleme imkanı vermektedir. 

Gelinim Mutfakta 29 Ağustos Perşembe kim birinci oldu?

Birbirinden iddialı 4 gelin ve kaynananın kıyasıya mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da birinciliği elde edecek isim merakla bekleniyor ve araştırılıyor. Her izleyici kendi sevdiği yarışmacının birinciliğini istiyor ancak bu imkansız. Günü birinci tamamlayan isim haberimizde yer alacak. 

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Pazartesi kim çeyrek altın kazandı? Puan durumu

Yarışmada kendilerine tanınan süre içerisinde verilen malzemelerle yemek yapması istenen gelinler, kaynanalar tarafından oylanıyor ve gün birincisi ortaya çıkıyor. En çok puanı toplayan gelin hemen yarışma bitiminde çeyrek altını kazanıyor. Birinci olan ve çeyrek altın kazanan gelini sizler için yarışma sonunda yayınlayacağız. Ayrıca Gelinim Mutfakta 26 Ağustos Pazartesi puan durumu da bu haberde olacak.






Yorumlar