Anasayfa /  Foto Galeri

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Konya’yı fuhuş ve uyuşturucudan kurtacağız

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığının 2. Olağan Kongresi bir otelin toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı. elecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu '' Bizim şehrimiz. Erbakan'ın şehri. Benim hizmetkâr olduğum şehir. Türkiye için mazlumlar için mücadele edeceğiz. Konya'yı uyuşturucudan silip temizleyeceğiz Allah'ın izniyle'' dedi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Konya’yı fuhuş ve uyuşturucudan kurtacağız - Sayfa 1

“TERÖR DEVLETİ İSRAİL’İN SALDIRILARINI LANETLİYORUM”

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan,  İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınadı. Arslan, “Terör devleti İsrail’in Gazze ’de masum Filistinli kardeşlerimize yapmış olduğu zulmü de, Çin devletinin Doğu Türkistanlı kardeşlerimize yapmış olduğu zulmü de lanetliyorum.  Uygurlarda, Filistinlilerde Türk milletinin öz kardeşleridir. Sahipsiz, yalnız ve çaresiz bırakılamazlar. Filistin ve Doğu Türkistan başta olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında zulme uğrayarak hayatını kaybeden kardeşlerimize ve bu vatan toprakları için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Konya’yı fuhuş ve uyuşturucudan kurtacağız - Sayfa 2

“KONYA BELEDİYELERİ GELECEK KADROLARI İLE TANIŞACAK”

Konya’daki belediyeleri yatırım yapmamakla eleştiren Ahmet Arslan, “Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak, Konya belediyelerinin iyi ve doğru projelerini desteklemeye, kötü ve yanlış projelerini eleştirmeye devam edeceğiz. Ancak bu çok kısa sürecek. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Konya belediyeleri Allah’ın izniyle Gelecek kadroları ile tanışacak” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Konya’yı fuhuş ve uyuşturucudan kurtacağız - Sayfa 3

“ŞEHRİN TAKIMINI 3 KURUŞA MUHTAÇ HALE GETİRDİNİZ”

Kötü gidişatı süren Konyaspor’un siyasete kurban edildiğini kaydeden Ahmet Arslan, şunları söyledi:

“Konu Konya olunca, Konyaspor’a da değinmeden geçemeyeceğim. Ne yaptınız takımı? Küme düşme hattına getirdiniz, siyasetinize kurban edip ehil olmayan bir başkanı sırf arkadaşınız diye Konyaspor’un başına getirdiniz. Futboldan anlamayan adamla kulüp yönetmeye kalktınız. Konyaspor’u siyasi partiye çevirdiniz. Peki ne oldu? Şehrin takımını 3 kuruşa muhtaç hale getirdiniz. Takım transfer yapamadı, küme düşme hattına geldi. İvedilikle tarafsız ve siyaset üstü bir yönetimle Konyaspor yapılandırılmalıdır. Bu takım A partisinin B partisinin değil, şehrin takımıdır. Herkes de bunu böyle bilmeli”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Konya’yı fuhuş ve uyuşturucudan kurtacağız - Sayfa 4

“KONYA’MIZIN SESİNİ MECLİSTE GÜR ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ” 

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Konya’nın sesini mecliste gür bir şekilde duyuracaklarını ifade etti. Ekici, şöyle konuştu:

“Sayın Genel Başkanımız adil ve müreffeh bir Türkiye idealini hayata geçirmek için 4 yıl önce Gelecek Partisi’ni 152 kurucu ile kurdu. Konya’da da Kurucu İl Başkanı olarak bizlere görev verdiler. Biz Konya’nın Genel Başkanımızın memleketi olması münasebetiyle sorumluluğumuzun hep farkındaydık. Biz tüm siyasi ve sosyal baskılara rağmen Konya’mızda 31 ilçede teşkilatlandık ve kongrelerimizi yaptık. Biz hep “Konya’da Gelecek var. Konya’nın Geleceği var” dedik. Ben bu süreçte bana yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Teşkilat işi ekip ve inanç işidir. İnanç ve ekip olmadan yıl yürünemez.  14 Mayıs seçimlerinden sonra milletvekili olarak Konya’mızı gazi mecliste temsil etme görevi de tarafıma tevdi edildi. Mecliste Konya’mızı temsil etmek bizim için ayrı sorumluluk. Saadet- Gelecek Grubu olarak mecliste hem Konya’mızın hem de tüm yurttaki milletimizin sesini mecliste gür bir şekilde duyuracağız.”