Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Gazeteci Emre Erciş silahlı saldırıya uğradı

Gazeteci Emre Erciş, evine yakın bir noktada silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarına isabet eden kurşunlar sonrası kanlar içinde kalan Erciş'e çevredekiler ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Erciş, hastanede tedavi altında.

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2021 15:43

Gazeteci Emre Erciş, Fatih'te evine yakın bir noktada silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarına isabet eden kurşunlar sonrası kanlar içinde kalan Erciş'e çevredekiler ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Erciş, daha sonra İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Erciş'in avukatı Harun Akdere, saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Akdere, "Müvekkil Emre Erciş ile yaptığım görüşmede ikametine yakın bölgede silahlı saldırıya uğradığı, kendisinin iki kez bacak bölgesine ateş edildiği; ayaklarından yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğun öğrenmiş bulunmaktayım. Hukuki sürecin takipçisi olacağız" dedi.

 

 

 

Yorumlar