Anasayfa /  Spor

Galatasary'da 4. transfer! Söz kesildi...

İtalyan kulübünden ilk görüşmede ‘ret’ yanıtı alan Galatasaray yönetimi, Murillo ile görüşüp anlaşma sağladı. Sampdoria, 12 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı Murillo’nun düzenli forma giyebilmesi adına bu transfere onay verdi.

Abone ol
Abone ol 13 Ocak 2020 09:33

İtalyan kulübünden ilk görüşmede ‘ret’ yanıtı alan G.Saray yönetimi, Murillo ile görüşüp anlaşma sağladı. Sampdoria, 12 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı Murillo’nun düzenli forma giyebilmesi adına bu transfere onay verdi.

Şampiyonluk yarışında geriye düşmesine karşın umudunu kaybetmeyen Galatasaray, devre arası transfer döneminde harekete geçmişti. Sarı-kırmızılıların, Sampdoria forması giyen Jeison Murillo'yu transfer etmek istediği gündemde. Murillo, Galatasaray'a transfer olacak mı? 

Fanatik'te yer alan habere göre; stoper arayışları doğrultusunda bir süredir Sampdoria’nın Kolombiyalı futbolcusu Murillo ile görüşen Galatasaray, temaslardan olumlu sonuç aldı.

İtalyan ekibinin yaklaşımı süreci hızlandırdı

Luyindama’nın sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmasının ardından bu bölgeye takviye için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun menaceriyle yapılan görüşmelerden pozitif geri dönüş alınırken, İtalyan kulübünün de transfere sıcak yaklaşması, süreci hızlandırdı.



Galatasaray, Murillo'yu kiralamaya hazırlanıyor

Galatasaray Yönetimi, Murillo’yu sezon sonuna kadar kiralamaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in de onay verdiği bu transferin, önümüzdeki hafta içinde gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

 

 

Yorumlar