Anasayfa /  Spor

Galatasaraylı Maicon'un çöküşünün asıl nedeni belli oldu

Galatasaray'ın yıldızı Maicon'un gözden düşmesinin sebebi eşi Ursula Roque.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2018 14:40

2017'den beri Galatasaray'da oynayan Maicon'un son zamanlarda kötü oynamasının sebebi anlaşıldı. Macion'un eşinin evi terk ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray takımında bu sezon oynadığı oyunla gözden düşen ve sezon sonunda gönderilmesi beklenen Maicon'un eşi Ursula Roque'nin, 2 ay önce evi terk ettiği ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun performansının geçirdiği zor günler nedeniyle düştüğü sosyal medyada konuşuluyor.

Eşi evi terk eden Brezilyalı oyuncunun psikolojisinin kötü olduğu öğrenildi. Galatasaray taraftarının da çok sevdiği Maicon'un eşi Ursula Roque, 2 ay önce İstanbul'u terketti. Eşi ile çocuklarından ayrı kalmak Brezilyalı ismi olumsuz etkilerken, Terim ve arkadaşları, oyuncunun toparlanmasına yardımcı olmaya çalışıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Maicon ile eşi Ursula Roque’nin 2 aydır ayrı yaşadığı öğrenildi. Özel hayatıyla gündeme neredeyse hiç gelmeyen Maicon, tam bir aile babası imajı veren ve sürekli eşi, çocukları ile vakit geçiren biriydi. Yıldız oyuncu özel hayatındaki bu sorun nedeniyle psikolojik olarak zor günler geçiriyor.

Geçen sezon Türk Telekom Stadyumu’na neredeyse her maç katılan güzel Ursula Roque da eşinden ayrı olduğu için bu sezon uzun süredir Galatasaray maçlarına gelmiyor.

Geçen yıl Alanyaspor maçında eşine sert faul yapan Tzevallas’a yaptığı kafa kesme hareketi ve Galatasaray bayrağı sallaması ile taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

1 oğlu, 1 de kızı olan Maicon bu durumdan olumsuz etkilenirken, performansındaki düşüşün asıl nedeninin bu olduğu belirtiliyor.

FATİH TERİM DESTEK OLUYOR

Psikolojik sıkıntıda olan Maicon, imaj değişikliğine giderek geçen sezonki sıfır modeli yerine saçlarını uzatırken, başta takım arkadaşları ile teknik direktör Fatih Terim bu süreçte ellerinden geldiğince kendisine destek olmaya çalışıyor.






Etiketler Ursula Roque
Yorumlar