Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk fena yakalandı! Ben evliyim, lütfen o fotoğrafları silin

Kasımpaşa'dan Galatasaray'a henüz transfer olan Fatih Öztürk'ün büyük macerası sıkıntılı başladı. Bir mekan çıkışında Porsche marka arabası ve yanındaki kadınla görüntülenen Öztürk, büyük panik yaşadı. Fatih Öztürk'ün yanındaki kadın ise paniğin nedenini ağzından kaçırdı.

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk fena yakalandı! Ben evliyim, lütfen o fotoğrafları silin - Sayfa 1

Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre Galatasaray'ın yeni kalecisi Bebek'teki bir mekanın çıkışında görüntülendi. Geç saatte mekandan çıkan Fatih Öztürk ve yanındaki kadın, otomobillerine bindiği sırada arka arkaya flaşlar patladı. Yüzlerini gizlemeye çalışan çift, başaramayınca gazetecilerden fotoğrafları silmeleri için ricacı oldu.

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk fena yakalandı! Ben evliyim, lütfen o fotoğrafları silin - Sayfa 2

"Boşanma davam var"


Fatih Öztürk arabadan inerek, "Benim fotoğraflarımı çekemezsiniz, hemen onları silin. O fotoğraflar çıkarsa ben mahvolurum, kulübümle büyük sıkıntı yaşarım" dedi. Araya giren mekan güvenliği, kaleciyi sakinleştirdi.

Öztürk'ün neden bu kadar paniklediği ise daha sonra anlaşıldı. Galatasaraylı oyuncunun yanındaki kadın, gazetecilere dönerek, "Ben evliyim, boşanma davam var. Lütfen o fotoğrafları silin, yoksa biz mahvoluruz" dedi.

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk fena yakalandı! Ben evliyim, lütfen o fotoğrafları silin - Sayfa 3

Kadını sakinleştirmeye çalışan Öztürk ise "Sen sus, çabuk arabaya bin" diyerek bağırdı. Gazetecilerin neler olduğunu sorması üzerine açıklama yapmayan futbolcu, son olarak şunları söyledi:

Galatasaray'ın yeni kalecisi Fatih Öztürk fena yakalandı! Ben evliyim, lütfen o fotoğrafları silin - Sayfa 4

Ne olduğunu söyleyemem ama bunlar çıkarsa ben yanarım. Rica ediyorum o fotoğrafları silin. Daha yeni imza attım, ben biterim. Ben böyle şeylere alışık değilim. Sizden güzelce rica ediyorum, ben de başkaları gibi makinenizi elinizden alıp kırayım mı? Böyle yapsam ne olacak, en fazla mahkemelik olurum, sonrada makinenizi satın alır size veririm.