Anasayfa /  Spor

Galatasaray'dan çılgın transfer ilgisi! Osame Sahraoui peşinde...

Galatasaray, Valerenga forması giyen Osame Sahraoui ile ilgileniyor. Oyuncunun menajeri Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2022 21:32

Transferin son günleri yaklaştıkça Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Forvet transferi için Mauro Icardi ile anlaşan Galatasaray, Arjantinli golcüde geri sayıma geçti.

 Sarı Kırmızılılar ayrıca kanat ve savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı Kırmızılıların Bayer Leverkusen forması giyen Paulinho ile ilgilendiği iddia edilmişti fakat Brezilyalı oyuncu bu haberler hakkında "Doğru değil" açıklamasında bulundu.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e alternatif arayışlarına devam ediyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen son isimi Norveç Süper Lig ekiplerinden Valerenga'da forma giyen Fas asıllı Norveçli sol kanat oyuncusu Osame Sahraoui oldu.

MENAJERİ DOĞRULADI

Norveç'ten Dagbladet'in haberine göre Sarı Kırmızılılar, 21 yaşındaki futbolcunun transferi için Valerenga ile temas halinde. Haberde Galatasaray'ın Osame Sahraoui'nin kulübüne resmi teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.

 Dagbladet, Osame Sahraoui'nin menajerine Galatasaray iddiaları sordu. Oyuncunun menajeri Mohammed Fellah, Galatasaray iddialarını doğruladı. Mohammed Fellah, "Osame Sahraoui ile ilgilenen birçok kulüp var ve Galatasaray da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Transferde acelemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haberde Türkiye'deki transfer döneminin 8 Eylül itibariyle sona ereceği vurgulandı. 

SAHRAOUİ'DEN TRANSFERE AÇIK KAPI

Lillestrom maçının ardından transfere dair açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki Osame Sahraoui, "Artık her şey mümkün. Hiçbir şeyi dışlamıyorum, ancak Vålerenga'da harika zaman geçiriyorum." sözlerini kullandı.

Dagbladet'te yer alan haberde önümüzdeki birkaç saat içinde genç futbolcunun transferinde önemli gelişmeler yaşanabileceği aktarıldı.

2019-2020 sezonundan itibarien Valerenga A Takımı'nda forma giyen genç yıldız adayı, 92 resmi karşılaşmada 11 gol atıp 18 asist yaptı.

1.5 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ REDDETTİLER

Norveç basınına yansıyan haberlere göre Valerenga, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Cambuur'dan Osame Sahraoui için gelen 1.5 milyon Euroluk teklifi reddetti. Valerenga Sportif Direktörü Joacim Jonsson yaptığı açıklamada planlarının 21 yaşındaki genç yıldız adayını yaz transfer döneminde ellerinden çıkarmak olduğunu ifade etti.

 Joacim Jonsson, "Osame ile sözleşme uzatmak istiyoruz. Kendisi büyük potansiyele sahip ve 1.5 milyon Euro'dan daha fazla gelir elde edebileceğimiz bir yetenek. Yakında Norveç Milli Takımı'na da seçilecek." dedi.

Yorumlar