Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da transfer taarruzu ! Tam 4 isim masada !

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 4 Ağustos'ta başlayan transfer döneminde şu ana dek Arda Turan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Oğulcan Çağlayan ve Omar Elabdellaoui'yi resmen kadrosuna katmıştı. Girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılılarda özellikle orta saha mevkindeki belirsizlik sürerken, yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar.

Galatasaray'da transfer taarruzu ! Tam 4 isim masada ! - Sayfa 1

Galatasaray'da gündem varsa yoksa orta saha transferi... Geçtiğimiz sezona Nzonzi, Seri ve Lemina üçlüsüyle başlayan Sarı-Kırmızılı ekipte, bu isimlerle yolların ayrılması sonrası büyük bir boşluk ortaya çıktı..

Galatasaray'da transfer taarruzu ! Tam 4 isim masada ! - Sayfa 2

Fatih hocanın verdiği geniş liste doğrultusunda çalışan Galatasaray Yönetimi, bir defansif orta saha, bir de iki yönlü bir oyun kurucu transfer etmenin peşinde. Özellikle bu hafta Cim Bom için çok kritik.

Galatasaray'da transfer taarruzu ! Tam 4 isim masada ! - Sayfa 3

İŞTE SON DURUMLAR...
Galatasaray'ın orta saha girişimlerindeki tüm düğümlerin bir sonraki pazartesi gününe kadar çözülmesi hedefleniyor. İşte gündemdeki isimler ve transferdeki son durumları...

Galatasaray'da transfer taarruzu ! Tam 4 isim masada ! - Sayfa 4

1) MARIO LEMINA
1 milyon Euro'ya Galatasaray'la anlaştı, ancak kulübü Southampton bu kez işi yokuşa sürüyor. Son sözü İngilizler söyleyecek...