Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da Fatih Terim depremi! Yollar ayrılabilir...

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan ve Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elenerek ciddi bir yara alan Galatasaray’da büyük radikal kararlar kapıda. Sarı-Kırmızılı yönetimin radikal kararlar alma eşiğinde olduğu ve bu kararlar içinde Fatih Terim'in de bulunduğu ifade edildi. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesi...

Galatasaray'da Fatih Terim depremi! Yollar ayrılabilir... - Sayfa 1

SULAR DURULMUYOR 
Süper Lig 'de tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren ve Türkiye Kupası'ndan TFF 1. Lig'de 17. sırada yer alan Denizlispor'a elenen Galatasaray 'da sular durmuyor. Sarı-kırmızılı camia önümüzdeki günlerde yaşanacak büyük değişimler ile sarsılabilir. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fatih Terim depremi! Yollar ayrılabilir... - Sayfa 2

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR 
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını, lider Trabzonspor’un 19 puan gerisinde 10’uncu sırada tamamlayan Galatasaray, Türkiye Kupası 5’inci Turu’nda alınan Altaş Denizlispor mağlubiyetiyle de kupadan elenerek hayal kırıklığı yaşamıştı.

Galatasaray'da Fatih Terim depremi! Yollar ayrılabilir... - Sayfa 3

TERİM'LE SON TOPLANTI MEMNUN ETMEDİ 
Fanatik'in haberine göre; Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fatih Terim’in Denizlispor maçından sonra yaptığı son toplantı başkan ve yönetim kurulunu memnun etmiş değil.

Galatasaray'da Fatih Terim depremi! Yollar ayrılabilir... - Sayfa 4

YOLLARIN AYRILMASI GÜNDEMDE 
Radikal kararlar almaya hazırlanan Galatasaray yönetiminin gündeminde Fatih Terim'le "yolları ayırma ve yeni teknik direktör" fikri de var.