Anasayfa /  Spor

Galatasaray'da Falcao takımdan ayrılabilir

Ünlü sportif direktör resmen duyurdu. Galatasaray'da Falcao takımdan ayrılabilir. Kolombiyalı yıldıza Arabistan’dan talip çıktı.

Abone ol
Abone ol 23 Ekim 2020 18:15

Galatasaray'a geldiği günden yanan bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Falcao'ya yeni talip çıktı. Sarı kırmızılı yöneticiler ise Falcao'ya resmi teklif gelmesi durumunda yıldız futbolcuyu elden çıkarmayı düşünüyor.

Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Al Ittihad’ın Sportif Direktörü Ali Diab, “Wilfried Bony’nin durumu şu anda karmaşık. En az onun kadar uzun üst düzey bir santrfor almak istiyoruz. Radamel Falcao, o isimlerden biri olabilir ama olmayabilir de” açıklamasında bulundu.

Bu arada Falcao'nun menajeri tranferi görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor. Kolombiyalı yıldız Falcao'nun Suudi ekibine transferi konuşulacak. Falcao'yu transfer etmek isteyen sadece Suudi ekibi değil, Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami de El-Tigre’nin peşinde.

Diğer yandan Norman Capuozzo’nun Alanya maçını izlemesi Falcao’nun Türkiye’den ayrılma planlarıyla ilgili bir gelişme olarak yorumlandı.

Yorumlar