Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'dan bir ayrılık daha... Galatasaray'dan transfer haberleri

Son dakika Galatasaray'dan transfer haberlerine göre Belhanda da ayrılmak istiyor. Demba Ba transferi için resmi açıklama bekleniyor. Oyuncuları Kemar Roofe'un Galatasaray'la anılması, Leeds United taraftarlarını çıldırttı. Maicon'un ayrılması an meselesi. Falcao gelmiyor. Manchester City'den 4 oyuncu Sarı-kırımızılı ekibin gündeminde. Gökhan Töre sesleri yükseliyor.

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 13:56

Son dakika Galatasaray'dan transfer haberlerine göre Belhanda da ayrılmak istiyor. Demba Ba transferi için resmi açıklama bekleniyor. Oyuncuları Kemar Roofe'un Galatasaray'la anılması, Leeds United taraftarlarını çıldırttı. Maicon'un ayrılması an meselesi. Falcao gelmiyor. Manchester City'den 4 oyuncu Sarı-kırımızılı ekibin gündeminde. Gökhan Töre sesleri yükseliyor. Robinho Başakşehir'le anlaşamayınca Galatasaray devreye girdi. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...





Galatasaray, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al Ittihad ile Garry Rodrigues konusunda anlaştı. İddiaya göre iki taraf 10 milyon euro'da anlaşırken Rodrigues'in eski takımı PAOK'un yüzde 20 payı olduğu öğrenildi. 

Belhanda gidiyor

Fransa'da yayın yapan Le10Sport web sitesi Monaco'nun Younes Belhanda'nın transferi için bir süredir görüşmeler yaptığını duyurdu. Fransız ekibinin transferi yakında açıklaması bekleniyor. Öte yandan Serdar Aziz ve Ozan Kabak'ın ayrılık durumlarının da bugün netleşmesi bekleniyor. Eren Derdiyok da ayrılacak isimler arasında.

Flaş Robinho gelişmesi

Demir Grup Sivasspor'un transferi konusunda Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı yıldız Robihno için Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Başakşehir ile henüz anlaşamayan Robihno'nun vereceği karar etkili olacak.

Falcao kalıyor

Monaco İkinci Başkanı Vadim Vasilyev, Galatasaray'ın transfer gündemindeki Radamel Falcao'nun takımda kalacağını açıkladı.

Gabriel Barbosa iddiası

Ocak ayında takım içinde önemli değişikliklere imza atmak isteyen Galatasaray, Inter’in 22 yaşındaki oyuncusu Barbosa için de girişimde bulundu. alatasaray’ın, Inter ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gabriel Barbosa’nın transfer şartlarını öğrenmek için İtalyan ekibi ile temas kurduğu ortaya çıktı. Geçen yıl kiralık olarak Santos’ta forma giyen Barbosa’nın ise kariyerine Brezilya’da devam etmek istediği belirtildi.

Mangala, Sandler, Miranda

Savunmasını sağlama almak isteyen sarı kırmızılılar, Manchester City’de forma şansı bulamayan Eliaquim Mangala için görüşmelere başladı. İngiliz kulübü ile iyi ilişkileri olan Başkan Mustafa Cengiz, transferi çözmeye çalışıyor. Inter'den Miranda ve Manchester City'den Philippe Sandler da listede yer alıyor.  İngiliz kulübünden istenen diğer stoper Sandler sezon başında Zwolle'den alınmıştı. Rotasyonda kendisiye yer bulamayan 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu geleceğin yıldız adayları arasında. Galatasaray'ın Manchester City'nin 18 yaşındaki futbolcuları Felix Nmecha ve Claudio Gomes'i de kiralamak adına harekete geçtiği ve sezon sonuna kadar kiralamak adına teklifte bulundu.

Maicon'a talip

Brezilya kulübü Flamengo, yeni hocası Abel Braga’nın raporu doğrultusunda Galatasaray'ın stoperi Maicon'a talip oldu. Sarı-Kırmızılı yönetimin Maicon için 6 milyon euro talep ettiği bildirildi. Maicon’un da çocuklarına daha yakın olmak için Flamengo’ya gitmek istediği belirtiliyor.

Gökhan Töre için devrede

Beşiktaş'ta kamp kadrosuna alınmayan Gökhan Töre için Galatasaraydevrede. Sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Gökhan Töre'yi uygun bir bonservis karşılığında kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'ın dışında Trabzonspor ve Bursaspor da milli futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Ozan Kabak iddiası

Galatasaray'ın bu sene parlayan genç yıldızı Ozan Kabak'ın Cardiff 7.5 milyon euro bonservis bedeli ile Cardiff City takımı ile anlaştığı iddia edildi. Bu iddia daha önce de gündeme gelmişti.

Marlon de Jesus sesleri 

Devre arasında muhakkak santrfor transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Kariyerini Ekvador ekiplerinden Emelec'te sürdüren ve sözleşmesi bu ay sona erecek olan Marlon de Jesus, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi. Daha önce İsrail'den Maccabi Haifa, Portekiz'de de Arouca formalarını giyen Marlon de Jesus, iki senedir ülkesi Emelec'te forma giyiyor. Geçen sezon 25 karşılaşmada oynayan ve 4 gol atan oyuncununteknik ekibe önerildiği ve onlardan geledek rapora göre hareket edileceği öğrenildi. 

Demba Ba da tamam

Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba ile her konuda anlaşan Galatasaray transferi duyurmak için Shangai Shenhua Kulübü'nden resmi onay bekliyor. Cimbom, Senegalli futbolcuyu 6 aylığına bedelsiz olarak kiralayacak. 

Maicon Brezilya'da kalacak

Cim-Bom'da gözden çıkarılan isimlerden biri olan Maicon'un yeni adresi belli oldu. Aynı zamanda Suudi Arabistan ekibi Al İttihad'ın talip olduğu Brezilyalı stoperin ülkesinden Flamengo ile temasta olduğu belirtildi. Galatasaray, Maicon'un satışıdnan en az 5 milyon Euro bekliyor. Sarı-Kırmızılıların devra aarası transfer bütçesi için bu satışa büyük önem veriliyor. 

Leeds United taraftarını çıldırdan Galatasaray iddiası

Galatasaray'ın Leeds United'ın golcüsü Kemar Roofe ile ilgilendiği ortaya çıktı. Bu iddia Leeds United taraftarlarını da çıldırttı. Daha önce Galatasaray’a transfer olduğu için Harry Kewell’a tehditler savuran Leeds taraftarları, Roofe konusunda yönetimden resmi açıklama bekliyor.

Alan bekleniyor

Galatasaray'ın forvet için anlaştığı ilk isim olan Alan Carvalho'nun 9 Ocak'ta Antalya kampına katılması bekleniyor. Normalde 19 Ocak’ta Guangzhou Evergrande ile mukavelesi bitecek olan Alan, Çin kulübüyle yaptığı görüşmede kolaylık isteyip, kendisine erken izin verilmesini talep etmişti. Guangzhou ise 7 Ocak’ta Alan’ı serbest bırakacağını bildirdi.

Szalai gündemde

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Hoffenheim forması giyen Adam Szalai'yi gündemine aldığı iddia edildi. Bild'de yer alan habere göre sarı-kırmzılı kulüp 31 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgileniyor. Haberde Galatasaray'ın 2016 yılında da 3 milyon euro'luk bir teklif yaptığı ancak bu teklifin kabul edilmediğini, şu an ise bu rakamın transfer için yeterli olacağı kaydedildi.


Yorumlar