Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den Akhisarspor Galatasaray maçı yorumu : "Böyle penaltı menaltı olmaz"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.Dilmen, Akhisarspor-Galatasaray maçında verilen penaltı kararını eleştirdi. Dilmen, penaltıyı Seleznov'un neden kullanmadığı konusunda ise dikkat çekici bir mesaj verdi.

Abone ol
Abone ol 06 Mayıs 2018 21:57

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor - Galatasaray maçını değerlendirdi. İşte usta yorumcunun ifaderi...

"Akhisar'ı maça ortak etmeye çalışan Ali Palabıyık'tı. Böyle penaltı menaltı olmaz. Orada Muslera lehine faul verilmeliydi. Donk bence ilk yarının en iyi oyuncusu. Sarı kartı olan oyuncular var ben olsam Denayer'i çıkartıp Maicon'u oyuna koyarım. Penaltıcı Selezynov olmasına rağmen Soner attı. Neden atmadı bilmem ama art niyet aramamak lazım."

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Dilmen Akhisarspor - Galatasaray maçının ilk yarısına ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:



"En sevmediğim skordan biri 2-0'dır. Fatih hoca Fenerbahçe'nin de kazanacağını düşünerek kontrollü bir galibiyet almak istiyordu. İlk yarının en iyisi Donk'tu bana göre. Böyle penaltı falan olmaz. Eğer düdük çalacaksan Muslera lehine faul vermen lazım. Hatalardan birisi de penaltıcı Selezynov olmasına rağmen Soner attı. Neden atmadı bilmem ama art niyet aramamak lazım. Ben olsam Denayer'i alıp Maicon'u alırım. Çünkü sarı kart gördü ve en hassas yerde oynuyor. Donk'a pek dokunacağını düşünmüyorum. Galatasaray tehlikeli ataklar bulacaktır. Galatasaray 1 maç kaybederse, üçlü averajda şampiyon Başakşehir oluyor. Ama şu anda ligin favorisi Galatasaray."

RIDVAN DİLMEN FENERBAHÇE MAÇINI NASIL YORUMLADI? İZLE







TM Akhisarspor Galatasaray maçı özeti ve golleri izle!




Yorumlar