Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray tek golle kazandı! Yeni transferi siftah yaptı!

Galatasaray tek golle kazandı, Muğdat Çelik ilk kez formayı giydi. Galatasaray, İsviçre kampında oynadığı hazırlık maçında İsviçre Challenge League ekiplerinden FC Wil'i 1-0 mağlup etti. Müsabakanın tek golünü Eren Derdiyok kaydetti.

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2018 20:14

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre’nin Zürih kentinde devam eden Galatasaray, Utogrund Stadı’nda FC Wil ile karşı karşıya geldi. Aslan mücadeleye İsmail Çipe, Mariano, Maicon, Ahmet Çalık, Carole, Selçuk, Donk, Rodrigues, Celil, Feghouli ve Eren 11 ile başlarken, FC Wil ise sahaya Kostadinovic – Havenaar, Cortelezzi, De Oliviera, Lombardi, Goncalves, Shallibaum, Von Niederhausern, Breitenmoser, Ze Eduvardo ve Rahimi 11’i ile çıktı.

32’nci dakikada Selçuk’un ceza sahası içine ortaladığı topa kafayla vuran Eren Derdiyok takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve Galatasaray, FC Wil’i 1-0 mağlup etti.

MUĞDAT FORMAYI GİYDİ

Galatasaray’ın yeni transferi Muğdat Çelik ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Muğdat, mücadelenin 46’ncı dakikasında genç oyuncu Celil’in yerine oyuna dahil oldu.


Etiketler fc wıl
Yorumlar